U trendu

3 horoskopska znaka kojima je novac najvažniji, život im se vrti oko sticanja moći i bogatstva

Neki znakovi zodijaka imaju poseban afinitet prema materijalnom bogatstvu i financijskoj sigurnosti.

Danas istražujemo koji su to znakovi koji stavljaju novac na prvo mesto.

Bik
Bik, znak kojim vlada Venera, planeta lepote i komfora, ima prirodnu težnju za materijalnom sigurnošću. Životni moto Bikova često se vrti oko sticanja i očuvanja bogatstva. Novac vide kao sredstvo za postizanje životnog komfora i stabilnosti. Bikovi cene luksuz i uživaju u finim stvarima, što dodatno podstiče njihovu želju za finansijskim prosperitetom.

Za Bikove novac nije samo sredstvo za uživanje u životu, već i ključni element njihove potrebe za sigurnošću. Oni su praktični i vredni, a njihov marljiv rad često je usmeren na stvaranje stabilne finansijske budućnosti.

Škorpije
Škorpije, pod vladavinom Plutona, planeta moći i transformacije, gledaju na novac kao na sredstvo moći i kontrole. Njihova strast prema dominaciji često se proteže i na finansijski aspekt života. Škorpije su izuzetno sposobni za upravljanje resursima i imaju instinkt za investiranje ili pronalaženje skrivenih finansijskih prilika.

Škorpijina ljubav prema novcu proizilazi iz njegove želje za kontrolom nad sopstvenim životom i okolinom. Novac mu daje osećaj sigurnosti i omogućuje mu da utiče na okolnosti oko sebe.

Jarac
Jarac, znak kojim vlada Saturn, planeta discipline i odgovornosti, prirodno teži uspehu i postignućima, posebno na finansijskom planu. Jarci su iznimno ambiciozni, a svoje karijerne ciljeve često usmeravaju prema visokim finansijskim iznosima. Oni su stratezi koji znaju kako dugo i uporno raditi kako bi postigli finansijsku stabilnost i uspeh.

Za Jarce novac predstavlja uspeh i postignuće, ključne vrednosti za ovaj znak. Oni cene tradiciju i često vide sticanje bogatstva kao način da osiguraju budućnost za sebe i svoje najmilije, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.