U trendu

3 horoskopska znaka ne mogu dugo da ostanu u stabilnoj vezi

Oni ne mogu da uspostave stabilnu vezu i ako pokušaju, to će trajati vrlo kratko. Pomisao da dugo ostanu sa jednom osobom izaziva kod njih veliki stres i pritisak.

Blizanci

Blizanci su toliko kritični znaci da je teško ostati dugo u njihovoj blizini. U stvari, ako ste u vezi sa Blizancem, onda se pripremite na kolebanja u svom samopouzdanju. Blizanci istovremeno traže avanturu, promenu i novine. Kada dođe do rutine u vezi oni je napuštaju. Napustiće vezu kad osete da nemate više šta da im ponudite.

Devica

Protivrečnost u svojoj veličini. Dok Devica želi da bude u vezi i saputnik je, njena potreba za sigurnošću i poverenjem gubi se u trenutku. Oni tako temeljno i detaljno ispituju sve podatke o drugoj osobi, da postaju naporni i dosadni. Osim toga, čak i ako veza započne, Devica se ne otvara lako i traži savršenstvo, usled čega se umara i konačno ne ostaje u vezi. Vrlo lako će napustiti vezu kada shvati da stvari zalaze u ćorsokak i da ne mogu da nastave dalje.

Jarac

Koliko god vam se to činilo čudno, Jarac jedva opstaje u vezi. Da bi ostao u vezi, druga strana mora da ispuni sve uslove. Najvažnije je omogućiti mu da spoji profesionalni i privatni život. Ako uspe da to pronađe, možda će vaša veza potrajati malo duže. Ljudi oko njega će u velikoj meri uticati na Jarca za prekid veze, dok potreba da sve kontroliše nije njegova najprijatnija osobina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)