U trendu

3 horoskopska znaka nikako ne mogu da budu lideri, ne vole da budu u centru pažnje

U astrologiji se veruje da određeni horoskopski znakovi imaju tendenciju da budu uspešniji u nekim područjima. Na primer, Ovan se često smatra ambicioznim i upornim, Lav ima tendenciju da bude samouveren i autoritativan, a Strelac je poznat po svojoj vizionarskoj prirodi.

Ali  neki horoskopski znakovi po svojoj prirodi mogu biti manje skloni preuzimanju vodeće uloge, a više skloni saradnji s drugima.

Ovi horoskopski znakovi se obično ne smatraju previše dominantnima:

Ribe 
Ribe su obično nežne i saosećajne osobe koje više vole raditi u grupama nego da budu u središtu pažnje. Često se osećaju ugodnije kada rade u pozadini, bez ikakve potrebe da dominiraju.

Vaga
Vage su sklone održavanju mira i ravnoteže u bilo kojoj situaciji, a to ih često čini spremnim na kompromise i saradnju s drugima. Osim toga, Vage su po prirodi diplomate koje traže rešenja koja će zadovoljiti sve strane.

Rak
Rakovi su emotivni i saosećajni, a to ih često čini osetljivim na potrebe drugih. Mogu biti vrlo sposobni u saradnji s drugima, ali obično neće preuzeti vođstvo osim ako to nije nužno, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)