U trendu

3 horoskopska znaka su najbrižniji partneri, puni pažnje, predanosti i ljubavi

Verovatno da za mnoge od nas je obeležavanje godišnjica i sličnih posebnih datuma simbol je pažnje, predanosti i ljubavi. Bez obzira na to slavimo li prvu godinu veze, petu godišnjicu braka ili dan kada smo prvi put držali ruku svog partnera, mali gestovi znače puno.

Prema astrologiji, određeni znakovi su posebno brižni i nikada ne zaboravljaju takve datume.

Devica
Device su poznate po svojoj pažljivosti, analitičnosti i metodičnosti. One su orijentisane na detalje, a to se često prenosi i na njihove romantične odnose. Device će zasigurno zapamtiti i obeležiti godišnjice, često planirajući poklone ili iznenađenja daleko unapred. Takođe, njihova sklonost komunikaciji i razumevanju potreba drugih čini ih jednim od najbrižnijih horoskopskih znakova.

Bik
Bikovi su zemljani znak koji ceni stabilnost, udobnost i fizičko zadovoljstvo. Oni su verni i pouzdani partneri koji su vrlo predani održavanju srećnih i stabilnih odnosa. Bikovi su skloni velikim gestovima kad je reč o godišnjicama i posebnim prilikama pa često ulažu puno vremena i truda u planiranje savršenih iznenađenja za svoje voljene.

Vaga
Vage su društvene i romantične po prirodi, s dubokom željom za harmonijom u svim aspektima života. Vage teže ravnoteži i pravdi, a to se odražava i u njihovim romantičnim vezama. One će zasigurno zapamtiti godišnjice i posebne trenutke, često koristeći te prilike kako bi pokazale koliko cene svoje partnere, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar