U trendu

3 NAJSEBIČNIJA horoskopska znaka

Mnoge osobe nisu ni svesne da su sebične Veruju da su one te koje ne rade ništa pogrešno, dok svi drugi imaju problem. A da bi neka osoba postala svesna te osobine, često joj je potrebna neka spoljna informacija. Ako ste se u nekom trenutku zapitali jeste li vi sebična osoba, odgovor na ovo pitanje možda vam da astrologija

Ovan

Kada ovaj znak zodijaka shvati šta želi, ide do kraja. To je dobra stvar, zar ne? Međutim, problem je što kod Ovnova situacija lako može da izmakne kontroli jer njihov stav je često takav da su oni na prvom mestu i ništa drugo ih ne zanima.

Na primer ako u društvu ovog znaka idete da kupite picu, a ostao je samo jedan komad, on će se do smrti boriti da taj komad dobije. I neće mu biti žao. Navodiće razloge koji čak ne moraju biti istiniti zašto ta pica mora biti njegova.

Ovo je samo banalni primer kolika je njihova odlučnost, koja često pređe u sebičluk.

Lav

Poznato je da Lavovi vole da budu u centru pažnje – sve se uvek mora vrteti oko oko njih, a sebičluk je osobina koja se lako uplete u jednu takvu priču.

I iako je sjajno to što su neustrašivi u borbi s bilo kakvom preprekom koja im se nađe na putu, kada nalete na nešto što jako žele, za sve druge igra tu završava. U tom trenutku Lav često razmišlja samo o svojim željama i potrebama te prestaje da brine za druge.

U njihovim očima, na stvarima koje žele, ispisano je njihovo ime, bez obzira na to je li to istina i je li možda neko drugi usmerio pogled na istu stvar.

Blizanci

Blizanci imaju intenzivnu ličnost s kojom se drugi ljudi ponekad teško snalaze. Vole da im se drugi dive, da im budu uzor. Sve su to osobine koji ih mogu učiniti poprilično sebičnima, a da toga nisu ni svesni. Nedostatak koncentracije kod Blizanaca često dovodi do toga da nisu svesni svog ponašanja.

Ako u njihovom društvu idete na zabavu, nemojte se iznenaditi kada se tamo pojavi jedna potpuno nova osoba koja samo minut ranije nije sedela s vama u automobilu. Blizanci se iz sebičnih razloga prilagođavaju novom okruženju i nije ih briga šta vi mislite o tome ili kako se osećate zbog toga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)