3 znaka će u septembru plivati u parama, očekuje ih sreća na poslu i prilika za dobru zaradu

Poznati ruski astrolog Pavel Globa, kako mnogi tvrde, ima veliku stopu pogađanja u svojim prognozama. Ovaj put je otkrio kome će zvezde biti naklonjene narednog meseca.

Prema njegovom mišljenju ova 3 znaka imaće sreće na finansijskom planu.

Ovan

Ovnovi bi u septembarskim danima trebalo da se pozabave samousavršavanjem i naprednom obukom. Svaki kurs, seminar ili učenje daće rezultate i višestruko će vam se isplatiti. Upravo bi to moglo da se drastično odrazi na vašu finansijsku situaciju u pozitivnom smeru. Vaša marljivost neće proći nezapaženo, moguće je da vas očekuje povišica ili će vam nadređeni ponuditi bolju poziciju.

Blizanci

Vrednim Blizancim nisu potrebne ni sreća ni naklonjenost zvezda: oni definitivno umeju da naprave pare! Ipak, u septembarskim danima sudbina će im se dodatno osmehnuti i pružiće im priliku da zarade još više novca. Takođe, ovo je mesec kada će vaši nadređeni konačno obratiti pažnju na vas i vaš rad, a to bi moglo da vam donose puno koristi.

Strelac

Sudbina je za Strelčeve priprepimala poklone drugačije vrste – vrlo korisna i obećavajuća poznanstva! Obratite pažnju na osobe koje se pojavljuju u vašem životu – neke od njih su karta do dobre prilike za zaradu! Vaša finansijska situacija će se i te kako popraviti, a u tome će definitivno ulogu igrati neki poznanici.

(ŽenaBlic)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.