U trendu

3 znaka horoskopa čekaju burna sledeća tri dana: Ostvariće im se najgori strahovi

Za vreme Meseca u Ribama, od 23. do 25. januara 2023., trima horoskopskim znakovima ostvaruju se najgori strahovi. Mogu očekivati uobičajene simptome – strah, iščekivanje odbijanja, nervozu i melanholiju.

1. Ovan

Najgori strahovi za Ovna imaju veze s prošlošću. Tokom Meseca u znaku Riba, zaista će se osećati malo osetljivije nego inače. Sada će početi da razmišljaju o svom životu i te će misli postati silazna spirala koja ih vodi u prošlost, ali ta situacija danas nije aktivno prisutna, ali ipak ne mogu, a da se ne pitaju hoće li ih taj stari bol ikada pustiti.

Stegnuti su prošlošću i ne dopuštaju joj da ih pusti.  Ipak, čini se da je sve što rade sa svojom ratničkom energijom samo okupljanje loših sećanja na sebe. Žive u prošlosti i njihova žaljenja iz prošlosti se vraćaju da ih progone.

2. Bik

Bikovi će se prisećati dobrih starih vremena. Naravno, ta dobra stara vremena bila su puna opasnosti, uzbuđenja i bezbrižnosti, ali njima se čine tako toplim i nejasnim. U pokušaju da vrate nešto od onog starog toplog i mutnog osećaja, mogli bi da izađu i pokušati da ga dobiju, ali pogrešiće.

Nema ‘povratka’, i iako bi ovo moglo da ih rastuži, znaju da je to istina. Nekada su bili bezobzirna zver za zabavu i užasava ih pomisao da imaju tu osobinu u sebi – toliko ih plaši da ih istovremeno dovodi u iskušenje da pokušaju ponovo da uhvate taj osećaj. A ako se nečega plaše, to je da će postati osoba kakva su bili.

3. Blizanci

Najgori strah Blizanaca je da će morati da se pogledaju u ogledalo da provere jesu li iskreni. Dobri, čestiti i čine prave stvari, ali postoji nekoliko ‘tajni’ koje čuvaju, a neke bi čak mogle da ispadnu neverovatno asocijalne. Tokom Meseca u znaku Riba doći će u iskušenje da zavire u sve ono što ih čini jedinstvenima.

Znaju da je ovo opasan put i da bi mogli da završe tako da im se ne svidi ono što vide, ali, bez obzira na to, ići će za njim. Postoji ‘nešto u vazduhu’ što ih tera na tešku samorefleksiju. Kada stvarno shvate šta su krili od sebe i sveta, možda će poželeti da popiju šoljicu dobrog čaja, donosi YourTango.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar