U trendu

3 znaka horoskopa su pravi srećnici, već u januaru ostvariće im se sve novogodišnje želje

Mesečni horoskop za januar predviđa da će zvezde za nekoliko znakova Zodijaka pokazati posebnu naklonost u ovom mesecu! Januar će biti sveča i neobičan, a može doneti i puno blagodeti.

Astrolozi otkrivaju da sledeća tri horoskopska znaka mogu stvariti novogodišnje želje već u januaru.

Blizanci

Blizanci će imati najlepšu energiju u januaru. Od prvog do poslednjeg dana u mesecu bićete u atmosferi bajke i magije, imaćete osećaj da godina nije mogla bolje početi. Velika je verovatnoća da će vam se ostvariti najdraža želja, čijem ostvarenju ste skoro prestali da se nadate. 2022. je godina Vodenog Tigra prema lunarnom kineskom kalendaru, pa će već na početku ovog perioda Blizanciu krrenuti putem ambicija – budite spremni na iznenađenja i naučićete da se čuda uvek mogu dogoditi.

Strelac

Strelac će uživati u ispunjenju svih želja koje se odnose na ljubav i romansu. Oni predstavnici znaka koji su dugo sanjali da upoznaju svoju srodnu dušu, u januaru biće prijatno iznenađeni jednim poznanstvom. Strelčevi koji su u vezi razmišljaće o venčanju i zajendičkom životu. Ako već imate na umu osobu koja vam se već duže dopaa, januar je pravi mesec da smognete hrabrosti i napravite prvi korak.

Vodolija

Vodolije se trude da ostvare svoje želje i uložiće ovog meseca pravi trud u to. Januar će za predstavnike znaka biti najsrećniji mesec u godini. Sreća će uticati na sve oblasti vašeg života: zdravlje, finansije i lične odnose. Imaćete dovoljno energije i inspiracije za preuzimanje rizika. Slušajte intuiciju, unutrašnji glas vam može pomoći da donesete bolje, prenosi Najžena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar