U trendu

3 znaka horoskopa u životu imaju više sreće nego pameti, kad tad imaće glavnu premiju na igrama na sreću

Ovi ljudi spadaju u prave srećnike, naročito kada je reč o igrama na sreću. Kako smatraju astrolozi, ova tri znaka Zodijaka imaju određene osobine koje im pomažu da se izdvoje u ovim situacijama kao apsolutni srećkovići.

Oni naprosto znaju kako da iskoriste svaku priliku da se obogate, a od igara na sreću mogu najviše da profitiraju.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj samouverenosti i optimizmu, što ih čini često dobri kandidatima da budu uspešni u igrama na sreću. Njihova hrabrost i pozitivan stav prema riziku mogu im doneti velike dobitke. Takođe, njihova harizma i sposobnost da privuku pažnju često ih čine uspešnim u društvenim igrama, kao što su jamb ili poker.

Strelac

Osobre rođene u znaku Strelca su avanturisti, vole rizik i sve što on sa sobom nosi. Njihova želja za istraživanjem i putovanjima širom sveta često ih navodi da se upuste u igre na sreću otvorenog uma. Njihova pozitivna energija i svestranost pomažu im da se snalaze u različitim igrama, bilo da je reč o kocki, kartanju ili sportskoj prognozi.

Vodolija

Od svih znakova Zodijaka, Vodolije su najviše nekonvencionalne i kreativne. Njihova sposobnost da misle izvan okvira može im pomoći da pronađu jedinstvene strategije u igrama na sreću. Takođe, njihova intuicija i analitičnost mogu ih navesti da donose pametne odluke kada je reč o klađenju ili ulaganju u lutriji.

(24sedam)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)