U trendu

3 znaka poznata su po izrazitoj narcisoidnosti, imaju najbolje mišljenje o sebi i uvek željni pažnje

Između brojnih osobina koje određuju našu ličnost, narcisoidnost je ona koja se često ističe u dinamici društvenih odnosa.

Dok su neki od nas skromni i empatični prema drugima, drugi imaju povišenu sliku o sebi i uvek su željni pažnje. Zanimljivo je primetiti da se takve osobine često povezuju s određenim horoskopskim znakovima.

Evo koja tri znaka su poznata kao najveći narcisi.

Lav
Lavovi vole biti u središtu pažnje. Rođeni su vođe i često ih privlače svetla reflektora. Iako su često harizmatični i sposobni da inspirišu druge, njihovo samopouzdanje može prerasti u narcisoidnost. Međutim važno je zapamtiti da su mnogi Lavovi odani i velikodušni prema svojim voljenim.

Ovan
Ovnovi su poznati po svojoj energičnosti i odlučnosti. Vole da preuzmu kontrolu i često traže priznanje za svoje uspehe. Njihova želja da budu prvi u svemu ponekad deluje egoistično. Ovnovi se pretvaraju u prave narcise kada se osećaju ugroženo ili kada neko počne sumnjati u njihovo vodstvo.

Škorpija
Škorpije su strastvene, snažne i često vole da kontrolišu situaciju. Imaju intenzivan karakter koji može biti i magnetno privlačan, ali i zastrašujući. Kada se osećaju ugroženo, mogu delovati narcisoidno, jer postavljaju sebe na prvo mesto bez obzira na osećaje drugih, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar