U trendu

3 znaka u narednom periodu menjaju život iz korena, konačno će im se otvoriti vrata uspeha i sreće

Spremni su da promene sve što nije dobro u njihovom životu

Pun Mesec u znaku Raka, koji je nastupio 26. decembra i poslednji je u godini smatra se hladnim. Ne samo zbog temperatura koje inače dominiraju vremenom već i mesečeve mene koja podilazi zimskom solsticiju.

Tokom ovog perioda nekoliko znakova Zodijaka, tačnije njih tri će doživeti iznenadnu sreću, piše Najžena.

Ovan

Konačno se oslobađate nečega što vas već dugo muči. Da li je to neki projekat koji vam je mesecima „visio nad glavom“? Osoba s kojom nikako da nađete zajednički jezik? Obaveza koju ste odlagali i odlagali sve dok vam nije postala odbojna do bola? Ovaj vikend označava odbacivanje tih okova i novi početak u vašem životu!

Blizanci

Hladni Mesec vam donosi slobodu, ali ne na isti način kao Ovnu. Kod vas će ova priča biti emotivna – najverovatnije vezana za ljubav, prijateljstvo ili porodicu. Konačno ćete biti slobodni da kažete ono što želite, i nećete morati da strahujete od posledica. Neki odnos koji vas je dugo mučio konačno će se „iskristalisati“, i znaćete šta su sledeći koraci koje morate da preduzmete. Iskoristite energiju ovog trenutka, zvezde kažu da je sada čas da budete hrabri i kažete sve što vam je na duši!

Strelac

Vaša energija, inače maštovita i neuhvatljiva, dolazi do izražaja u narednih nekoliko dana, a počevši od 29. decembra spremni ste da promenite sve što nije dobro u vašem životu. Neka osoba koju dugo znate biće vam od pomoći na ovom putu. Iz vas će kuljati pozitivna energija i ideje, i ovo je trenutak da iskoristite priliku da napredujete ili započnete neki novi projekat.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar