U trendu

4 horoskopska znaka će ovog proleća plivati u novcu, čeka ih iznenađenje kojem se nisu ni nadali

Doći će do ozbiljnog novca i okrenuti vodu na svoju vodenicu

Prema astrološkim prognozama, četiri znaka horoskopa tokom proleća će se po boljoj finansijskoj situaciji izdvojiti od ostalih.

Bik

Zaradićete novac kroz pametne investicije u nekretnine. Prirodna sklonost ka stabilnosti vodi vas ka odlukama koje su ne samo promišljene, već i izuzetno profitabilne. Nekretnina kupljena na pravom mestu mogla bi da uveća vrednost. Ili možete zaraditi kroz iznajmljivanje neke nekretnine koju već imate.

Devica

Možete da mnogo zaradite kroz neki novi projekat ili honorarni posao. Vaša sposobnost i analitička priroda, pažnja koju posvećujete detaljima, ključni su u odabiru pravog posla, makar i honorarnog koji će rezultirati značajnim poboljšanjem finansija.

Škorpija

Vaš dobar instinkt za pravi trenutak za ulazak i izlazak iz nekog posla omogućiće vam da ostvarite značajnu zaradu u ovom periodu. Obratite pažnju na tržišne trendove i sledite svoju intuiciju koja će vas odvesti do profitabilnog posla.

Jarac

Verovatno ćete napredovati tokom proleća, što će doneti i veću zaradu, a mogući su i neki bonusi zbog dobro obavljenog posla. Nadređeni će prepoznati vašu posvećenost poslu i trud i to će nagraditi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.