U trendu

4 najbolja muža po Zodijaku, vole svim srcem i učiniće sve da vas usreće – savršeni partneri!

Kako biste pronašli savršenog partnera možda odgovore trebate potražiti u zvezdama. Astrologija puno govori o osobinama, a otkriva i koji znakovi posebno uživaju u ulozi supruga.

1. Bik
Pouzdan, iskren i romantičan, Bik zna kako svoju ženu održati srećnom i voljenom. Uvek traže stabilnost u vezama i to je ono što najviše cene. Uz njih ćete se uvek osećati voljeno i čuvano, a oni će vas razmaziti svojom ljubavlju do kraja. Uvek će biti tu za vas i vodiće brigu o vama. Uz njih vam nikad neće nedostajati pažnje, prenosi 24sata.hr.

2. Lav
Muškarac Lav je odan do srži i ima puno, čak i previše razumevanja. Svojoj partnerki vole da se dive i vole da je obasipaju pažnjom i ljubavi. Lavovi će razmaziti svoju ženu kupujući joj puno poklona, pripremajući joj raskošna iznenađenja i planirajući zajednička putovanja. ​​Žene svog partnera Lava u svemu podržavaju.

3. Rak
Oni su porodični ljudi i obožavaju da provode vreme sa svojom boljom polovicom pokazujući joj ogromnu ljubav. Oni su emotivni i kada su u braku, beskrajno vole. Najviše vole da iskazuju ljubav i provode  vreme s partnerkom čineći ju srećnom i voljenom. Ljubaznog su srca i učinili bi sve da njihova životna saputnica bude srećna.

4. Riba
Ovaj horoskopski znak voli da ugodi i usreći druge. Najviše pažnje posvećuju supruzi i ona je za njih prioritet. Učiniće sve da njihova supruga bude srećna i voljena i da u njima vidi snagu i podršku. Voljenima vole biti uteha i rame za plakanje, piše Pink Villa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.