U trendu

4 srećnika: Smeši im se brdo para posle Vaskrsa, novac će im padati s neba – ne propuštajte šansu

Ako želite da se fokusirate na ličnu korist, onda pogledajte drugu kuću ličnog bogatstva, raspoloživih prihoda i sistema vrednosti.

Druga kuća obično ukazuje na šansu za traženje mogućnosti koje su u skladu sa vašim vrednostima. Da bi se zadovoljile potrebe drugog doma, potrebno je da postoji materijalna dobit.

Pogledajte listu znakova horoskopa koji mogu da zarade puno novca posle Uskrsa!

Device

Ovog Uskrsa ćete dobiti astrološku lutriju! Oslobodićete se blokade u drugoj kući ličnih resursa, sistema vrednosti i materijalnog bogatstva. To znači da će vam zvezde pomoći da postanete stabilniji, fokusirajući se na vašu osmu kuću ulaganja i finansijsku transformaciju. Ovo vam može da vam pomogne da naučite kako da stvare bolje prihode!

Škorpija

Imate toliko opcija za razmatranje! Proteklih nekoliko godina borili ste se sa velikim izazovm, da prihvatite gubitak kontrole i moći. Na sreću, 2024. vam daje priliku da sve promenite, počevši od vaših finansija. Do 25. maja bi trebalo da se fokusirate na izgradnju karijere. Jupiter u Biku više nije retrogradan. Dugo očekivane prilike mogu da se pojave, čak i ako ostvarite nove profesionalne angažmane.

Jarac

Ako neko zaslužuje povišicu, to ste sigurno vi. Ova godina može da bude vaša najbolja finansijska godina do sada! To se dešava zbog dva tranzita, Plutona u Vodoliji i Jupitera u Blizancima. Iako će vas ovi tranziti primorati da održite tempo, oni će povećati vašu zaradu, ukoliko ste spremni za izazov. Period posle praznika je savršeno vreme da razmislite o načinima zarade koji su možda izvan vaše zone komfora. Otpuštanje potrebe za kontrolom biće ključ vašeg uspeha.

Ribe

Ovo je period kada ćete prekinuti sa lošim navikama u upravljanju budžetom. Predstojeća pomračenja 2024. pomoći će vam da se uskladite sa svojim finansijskim ciljevima. Možda ćete svoju zaradu povećati otpuštanjem duga i mudrijim ulaganjem novca. Vaš trud će biti još više izražen u period posle Uskrsa. Ne propustite šansu koju dobijate na poslu, naročito ako se odnosi na rad u inostranstvu ili sa strancima.

(Espreso/Mondo)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.