U trendu

4 znaka horoskopa čeka promena: U naredne tri godine ostvariće nešto veliko

Saznajte na koja 4 horoskopska znaka će najviše uticati Saturn u Ribama od 7. marta 2023. do februara 2026. godine.

Blizanci

Blizanci će svoju karijeru shvatiti ozbiljnije nego ikada ranije. Ozbiljnije ćete shvatiti svoje ciljeve, ali isto tako ćete morati da napustite snove, ako ne krenete na put karijere koji vam nešto znači. Pažnju ćete skrenuti na to gde ste pravili greške i kako da to ponovo izbegnete. Iako vam karijera i reputacija mogu doživeti mnoge uspone i padove tokom ovog vremena, ovaj tranzit će na kraju ojačati vašu karijeru kao nikada ranije. Bićete nagrađeni ako nastavite da se trudite.

Devica

Device će morati da postave granice i da zahtevaju ozbiljnost od svojih veza u naredne tri godine. Slabe karike u vašim odnosima u životu će početi da se ističu. Bićete spremni da uđete u brak i napredujete u vezi s prijateljem ili ljubavnim partnerom.

Međutim, pošto se nezrelost ne toleriše, pokazaće se da li je dinamika vaših odnosa zdrava ili nije. Ne gubite vreme na bespotrebne stvari, već se isključivo posvećujte onome što je važno.

Strelac

Strelci će se povezati s sopstvenom prošlošću. Duboke i intenzivne istine o vašoj porodici i dinamici kuće mogu isplivati na površinu, prisiljavajući vas da popravite ove pukotine i uspostavite granice koje će vam omogućiti da imate zdravije odnose. Ako ste se osećali nelagodno kod kuće, ovaj tranzit će vas podstaknuti da napustite lošu životnu situaciju i radite na stvaranju nečeg još jačeg.

Čak i ako ne osećate da je vaš dom tamo gde želite da bude, potrebno je vreme da se izgradi. A ako su dom i porodica već u dobrom stanju, ovaj tranzit će vas podsetiti da uložite još više u svoj privatni život. Iako su novac i profesionalni uspeh važni, oni su besmisleni bez kuće, porodice i, naravno, sloge.

Ribe

Ribe će osećati veliki pritisak na ramenima. Iako se mnoge stvari u vašem životu bliže kraju, još bolje stvari tek počinju. Možda ćete se osećati previše kritično prema sebi, ali to je samo zato što odjednom očekujete mnogo više od sebe.

Uvidećete sve za šta ste sposobni, tako da više nećete moći da pronalazite izgovore ili snižavate svoje standarde. I ako ne počnete da stvari shvatate ozbiljnije, možda ćete na kraju dobiti manje nego što zaslužujete. Radite na ljubavi prema sebi i samoprihvatanju, i možete ostvariti rezultate, piše Atma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar