U trendu

4 znaka pratiće sreća do kraja aprila, zvezde im predviđaju izvanredne prilike za veliki novac i bogatstvo

April se polako bliži svome kraju, pa se mnogi pitaju šta im zvezde spremaju u drugoj polovini ovog prolećnog perioda.

Prema nedavnim astrološkim posmatranjima, nekoliko horoskopskih znakova očekuje razdoblje puno sreće do kraja meseca. Evo koji su to znakovi i šta mogu očekivati.

Bik
Bikovi će doživeti vrlo plodonosno razdoblje, posebno u finansijskom smislu. Zahvaljujući uticaju Venere, planeta ljubavi i novca, Bikovi bi mogli naići na nekoliko izvanrednih prilika za zaradu ili ulaganje. Osim toga, njihov socijalni život bit će izuzetno bogat, omogućujući im sklapanje novih poznanstava koja bi mogla biti korisna u budućnosti.

Lav
Lavovi su poznati po svojoj harizmi i liderskim sposobnostima, a do kraja aprila će ti kvaliteti biti posebno izraženi. Ovo je idealno vreme za Lavove da se upuste u nove projekte ili prezentacije na poslu, jer će njihova sposobnost uveravanja biti na vrhuncu.

Vaga
Vage mogu očekivati iznenadne, ali pozitivne promene u svojim ličnim odnosima. Ovaj mesec je savršen za rešavanje starih nesuglasica s voljenima ili za jačanje veza koje su možda bile zanemarene. Harmoničan uticaj Venere pomoći će Vagama da uspostave mir i ravnotežu u svojim međuljudskim odnosima.

Strelac
Strelci će imati mnogo razloga za slavlje do kraja aprila. Jupiter, planeta sreće, pobrinuće se da se stvari odvijaju u njihovu korist, bilo da je reč o ličnom ili profesionalnom životu. Strelci bi trebali iskoristiti ovaj srećan period za putovanja, učenje ili istraživanje novih kultura i ideja, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.