U trendu

4 znaka sa najnižim samopouzdanjem

Astrologija je otkrila horoskopske znakove koji su najviše nesigurni u sebe

Samopouzdanje je osećanje emocionalne sigurnosti koje proističe iz vere u sebe i u to da ćemo istrajati u nečemu što zamislimo. Ako ga posmatramo kao svojevrsnu veštinu učenja, jasno je da se može učiti, vežbati i usavršavati još od detinjstva.

Međutum, postoje horoskopski znakovi kojima ništa ne pomaže da podignu samopouzdanje, njima jednostavno uvek fali vera u sebe, prenosi Pinkvilla.

Nesigurni su i sumnjičavi i teško veruju i u sebe i u druge.

Blizanci

Ovaj znak zodijaka od samog početka ima nisko samopouzdanje.  Osećaju da nisu dovoljno dobri i uvek prikrivaju svoj trud kada obavljaju neke poslove.

Rak

Ovaj horoskopski znak je previše emotivan. Sve lično shvata i sklon je da traži potvrdu drugih. Rakovima je važno drugih mišljenja ljudi.

Devica

Device su poznate kao perfekcionisti i veoma kritične, naročito prema sebi. Imaju nerealno visoka očekivanja, a kad ih ne ispune, onda im je nedostaje samopouzdanja.

Ribe

Ribama se može lako manipulisati jer nemaju svoja uverenja. Sklone su da prate ono što drugi ljudi govore. Kako bi spoznale svoju vrednost, traže tuđe mišljenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.