U trendu

5 najstidljivijih horoskopskih znakova

Zbunjenost je samosvesna emocija, koja nastaje usled nesklada naših misli i akcija. Stid sa druge strane, najčešće je pokazatelj toga da vam je možda i previše stalo kako ćete se pokazati pred drugima. Ovo su najstidljiviji horoskopski znakovi.

Ako vam je stalno neprijatno i gotovo svaka nova situacija vas zbunjuje, možda je to u vašem slučaju uslovljeno zvezdama, jer pripadnici pojedinih horoskopskih znakova imaju veoma nizak prag tolerancije kada je stidljivost u pitanju.

Rak
Rakovi se vrlo često postide zbog svoje izražene emotivnosti, koju nisu u stanju svaki put da sakriju. Oni su veoma osetljivi i često se osećaju osuđeno od strane svojih najbližih, što u njima izaziva široku paletu emocija od stida do anksioznosti, a povremeno i ljutnje.

Devica
Device su rođeni perfekcionisti i teže da svakom poslu pristupe na pravi način. Zato i žive u strahu od neuspeha, a kada se on uprkos svemu, ipak dogodi, one se doslovno smanje od stida. Za njih je najveća lekcija, koju tek treba da savladaju ona da svi ljudi greše i da u tome nema razloga za stid, jer je svaki neuspeh nova lekcija.

Vaga
Vage su otvorene pred ljudima i slepo veruju gotovo u sve što im se kaže. Zbog ove doze naivnosti, nažalost često im je poverenje izigrano i to je njihova glavni povod za stid. Kada uvide neistinu, one se veoma postide, što i posle svega nisu naučile i nisu bolje procenile osobu.

Ribe
Ribe su veoma osetljive, nežne i imaju bujnu maštu, pa neretko izmaštaju pojedine svoje postupke, zbog kojih bi trebalo da se postide, preuveličavaju svoje ponašanje i gotovo uvek imaju rumene obraze.

Jarac
Usled svoje ambicije i odgovornosti, Jarčevi žive strogim, vojničkim režimom, ali ponekad se pojavi potreba i da se opuste i rasterete i tada uglavnom urade nešto, što kasnije samo oni smatraju greškom i povodom za ponovnu izolaciju u svoj strogi svet.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.