U trendu

5 znakova do kraja godine očekuju prelepa iznenađenja o kojima drugi sanjaju

Nedeljni horoskop od 25. do 31. decembra 2023. godine, kaže da nas očekuju nezaustavljive istine. Da li imate snage da širom otvorite oči i vidite stvari onakve kakve zaista jesu?

Nedelja počinje punim Mesecom u Raku 26. decembra i označava povoljan period za 5 horoskopskih znakova. Sada je vreme da se zahvalite univerzumu za sve blagoslove koje ste do sada dobili i poželite nove želje.

Kasnije tokom nedelje imamo dva važna astrološka tranzita. 29. decembra Venera će ući u Strelca, a Jupiter će 30. decembra konačno ući direktno u Bika nakon nekoliko meseci retrogradnog hoda. Zato nije iznenađenje ako osetite da imate obilje snage da se posvetite svojim snovima.

Jupiter će blagosloviti takve avanture praktičnim resursima i bogatstvom, dok će se Venera pobrinuti da na tom putu stvorimo nešto izvanredno. 5 horoskopskih znakova sa najboljim nedeljnim horoskopima od 25. do 31. decembra.

1. Ovan
Ovanovi verujte svojoj intuiciji ove nedelje. Očekuju vas prelepa iznenađenja, kao i lepe prilike. Moraćete da naoštrite svoju intuiciju  i da da hvatate te prelepe trenutke čim osetite promenu vetra. Pun Mesec 26. decembra biće za vas posebno divno vreme ako ste nedavno prevazišli strahove i okrenuli novi list, Takođe, ako se osećate pozvanim, uključite se u neku praksu ove nedelje da biste se povezali sa svojom dušom. Obratite pažnju na sinhronicitete ove nedelje jer imaju važne poruke za vas.

2. Strelac
Strelčevi, vaš um je vaš najbolji prijatelj ove nedelje. Doći ćete do najboljih ideja i prilika uz obilje inspiracije. Zato vodite računa da ih ne zaboravite! Čudno, iako je kraj godine, učenje je za vas istaknuto kao oblast koja će vam doneti najviše blagoslova. Iskoristite ovo vreme da proširite svoj um i pripremite se za novu godinu sa jasno postavljenim namerama.

3. Bik
Za Bikove ova nedelja ima karakter dirljivih osećanja i nežnosti. Možete naučiti pravo značenje ljubavi prema sebi i prijateljstva, što vas osnažuje da radite ono što treba da biste bili jaki. Kosmičke sile su trenutno na vašoj strani, posebno nakon što Jupiter uđe direktno u vaš znak kasnije tokom nedelje. Buduće planiranje je istaknuto ovde za vas. Zašto trošiti blagoslove Jupitera ako sada možete posaditi novo seme? Zahvalićete sebi kada prođu godine i pojave se plodovi vaše marljivosti.

4. Lav
Entuzijazam i ponos biće vam najbolji prijatelji ove nedelje. Ne, nema ničeg lošeg u tome da imate ponos ako je on pozitivan, poput ponosa na svoje pobede ili što činite pravu stvar kada bi bilo lakše zatvoriti oči i skrenuti pogled. Veliki akcenat za vas je na aktivnostima koje treba da vas uzemlje kao što je na primer kuvanje ili deljenje hrane. Možda možete učestvovati u nekoj dobrotvornoj akciji i tako ćete napraviti najbolji mogući zaokret na kraju ove godine.

5. Jarac
Slatke stvari i ćudljive ideje se spremaju za vas ove nedelje. Jedini problem je što im se možda nerado otvarate zbog ličnih inhibicija ili straha da ćete izgledati smešno. Nemojte da sabotirate sebe takvim načinom razmišljanja! Protraćićete blagoslove koje univerzum želi da vam da. Odmor i opuštanje su takođe istaknuti ovde za vas kako se godina bliži kraju. Ne pokušavajte da budete produktivni. Iskoristite ovo vreme da počnete da brinete o sebi i započnite novu godinu sa vedrim osećanjima, srećnim srcem i opuštenim prstima.

(Sensa)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.