U trendu

8 kritičnih datuma u februaru, jedan će biti posebno opasan. Čekaju nas svađe i problemi sa finansijama

Astrolozi kažu da nas tokom februara očekuje osam vrlo izazovnih i opasnih dana.

Pripremite se za razdoblje u kojem će biti puno promena, a evo koji su dani u februaru prema mišljenju astrologa najizazovniji.

Februar će biti izuzetno naporan mesec po pitanju opasnih astroloških događaja. Bit će čak osam datuma koji će izazivati nevolje za sve znakove pa je važno znati šta svaki od njih znači i kako izbeći problem ovih dana i u budućnosti.

5. februar – konjunkcija Plutona i Merkura
Na ovaj datum će se Pluton i Merkur poravnati sa Zemljom. Astrolozi napominju da 5.februara se možemo suočiti s velikim problemima u ljubavnom i komunikacijskom smislu uopšteno.

Ove dve planete stvaraće haos i naterati ljude da se češće svađaju, više pokušavaju obraniti svoje mišljenje u dijalozima. Budite oprezni sa svojim rečima i postupcima.

13. februar – Mars prelazi u znak Vodolije
Mars u Vodoliji ne može se nazvati negativnim, ali boravak u ovom znaku mu je svakako manje ugodan nego u Jarcu. Ovog 13. februara, zbog smanjenja pozitivne energije Marsa, mogli bismo doživeti gubitak motivacije i produktivnosti.

To neće imati kritičan uticaj na vaš uspeh, ali bolje je pokušati pronaći snagu da ne budete lenji. Uopšteno, do 22. marta, dok je planeta u ovom vazdušnom znaku, zadržaćemo snagu volje i želju da idemo prema uspehu.

14. februar – Mars u konjunkciji s Plutonom
Druga konjunkcija u mesecu ponovo će uključiti Pluton, ali sada u konjunkciji s Marsom. Dan bi mogao biti pun svađa. Najverovatnije će ljudi češće hteti da pokažu svoju superiornost jedni drugima. Ovo će biti dan hvalisanja i bezobzirne dominacije, želje da pokorite sve oko sebe.

16. februar — Venera prelazi u znak Vodolije
Venera u Vodoliji se ne oseća loše, ali je definitivno puno gore nego u Jarcu. To znači da ćemo 16. februara osetiti snažan gubitak snage. Mogući su zdravstveni problemi, posebno psihički. Budite oprezni i nemojte se obeshrabriti, podržite svoje voljene, piše Zadovoljna.rs.

17. februar – Venera u konjunkciji s Plutonom
Treća konjunkcija i opet Pluton. Sada neće moći deliti svoje mesto na nebu s Venerom, što znači naglo pogoršanje. Nastojte ovog dana biti što više sami, pogotovo ako ste pod uticajem tuđih raspoloženja, slabo se nosite s energetskim vampirima i nikako im se ne možete odupreti.

22. februar – Venera u konjunkciji s Marsom
Četvrta konjunkcija dogodiće se između Venere i Marsa. Ovo će biti period kada ne treba računati na diplomaciju i traženje kompromisa u komunikaciji.

Bit će puno svađa, sebičnosti, tvrdoglavih ljudi, razdražljivosti, grubosti i bezobrazluka, pogotovo na putevima.

23. februar – Merkur prelazi u znak Riba
Merkur u Ribama je vrlo slab. Ovog 23. februara mnogi će imati finansijskih problema pa je  od 23. februara do 10. marta bolje izbegavati nepotrebne kupovine.

Posebno se to odnosi na sam prelazni dan – 23.februar. Mnoge financijske transakcije mogle bi propasti ovog dana.

28. februar  – trostruka konjunkcija Sunca, Merkura i Saturna
Najopasniji dan u mesecu. Sunce, Merkur i Saturn će se poređati i boriti za priliku da utiču na nas. To će dovesti do haosa u apsolutno svim područjima života. Neće postojati niti jedno područje na koje ova tri suprotstavljena objekta neće uticati.

(Story)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar