U trendu

Ako ste rođeni u ova 3 znaka početak jula će vam doneti životnu promenu, čeka vas neviđena sreća

Tri znaka će početkom jula osetiti ogromno olakšanje. Svi problemi će nestati, a očekuje ih i uspeh i novac.

Bik

Već od 20. juna vi ćete osetiti priliv energije, a početkom narednog meseca vaši problemi će početi da se rešavaju. Prošli ste kroz period koji nije bio prijatan i sada vam sledi nagrada.  Iskoriste sve darove koje ćete dobit od Univerzuma, osmehnuće vam se i velika finansijska sreća.

Rak

Rakovi ovog meseca postavljaju temelj za buduće projekte, a mesec jul će u potpunosti biti njihov. Zvezde su ovo znaku posebno naklonjene u ovom periodu, pa je veoma moguće da će konačno rešiti pitanje nasledstva ili će iznenadno doć do novca. Kockice će se složiti i delovaće vam da ne postoje nerešivi problemi. Priliv energije će učiniti svoje, bićete izuzetno šarmantni i u vešto ćete uticati na sagovorike.

Strelac

Znak koji je rođen pod srećnom zvezdom u maju i junu suočio se sa mnogobrojnim problemima. Večiti pozitivci su prvi put pomislili da na neke stvari ne mogu da utiču. Početkom jula se menja vaša energija i sam pogled na svet. Bićete veoma pozitivni i tako ćete delovati na ljude oko sebe, koji će želeti da sarađuju sa vama. Mnoštvo pozitivnih poslovnih prilika će se otvoriti, a mnogima bi trebalo da procvetaju i ruže u ljubavi, piše Najžena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar