U trendu

April će biti mesec beskrajne sreće za osobe rođene u ova 4 znaka, imaće više novca nego ikad

Čuveni astrolog najavljuje talas sreće koji će od 1. aprila “potopiti” četiri znaka horoskopa

Najpoznatiji i najcitiraniji ruski astrolog Pavel Globa u svojem poslednjem predviđanju osvrnuo se na prolećne mesece pred nama. Globa tako u nastupajućem periodu prognozira vrlo povoljan period za četiri znaka horoskopa.

Prema njegovim tvrdnjama, njima će se sreća od 1. aprila 2024. godine osmehnuti na svim poljima, a kao svojevrsne srećnike vidi Bika, Raka, Škorpiju i Vodoliju.

Horoskop od 1. aprila definitivno će obradovati spomenutu četvorku, sledi im talas sreće i lepih događaja.

Bik

Ljubav

Slobodni Bikovi mogu da očekuju susret ili poznanstvo na sasvim neočekivanom mestu kao što je muzej, izložba ili neki poslovni događaj. Datum na koji treba da obratite pažnju jeste 15. april, biće posebno povoljan za sklapanje novih poznanstava. Zauzeti Bikovi trebalo bi da porade na iznenađenju za svog partnera, to će ojačasti vašu vezu i oboma doneti radost.

Karijera i finansije

Maj će biti posebno dobar period za vaša profesionalna dostignuća, pogotovo oko 10. maja, kada je moguće ostvariti veliki profit. Uzmite u obzir ponude koje će vam stići između 20. i 25. maja, mogle bi da vam se višestruko isplate.

Zdravlje

Nemojte zanemarivati preventivne lekarske preglede, posebn početkom aprila. Priuštite sebi opuštajuće tretmane kao što su masaža ili aromaterapija.

Rak

Ljubav

Zvezde će Rakovima biti posebno naklonjene 7. i 19. aprila kada je reč o prilikama za novu emotivnu vezu. Vrlo brzo bi neko poznanstvo moglo da preraste u vrelu romansu. Zauzeti Rakovi će možda poraditi na planovima za zajedničku budućnost, a za njih je važan datum 13. maj

Karijera i finansije

Vaš rad će i te kako biti zapažen, a velike su šanse da ćete dobiti ponudu za učešće u nekom unosnom, perspektivnom projektu, posebno u periodu od 5. do 15. maja. Ne propustite priliku da se dokažete. Očekujte priliv novca oko 20. aprila, a ovo je dobar period i za neka ulaganja.

Zdravlje

Obratite pažnju na svoje psihičko stanje kraljem aprila. Meditirajte ili vežbajte kako biste došli do unutrašnjeg balansa.

Škorpija

Ljubav

Slobodne Škorpije imaju priliku da upoznaju nekog posebnog na nekom događaju ili prilikom nekog izlaska u provod, a posebno dobri datumi za to su 3. i 18. april. Zauzete Škorpije uživaće u jačanju svog odnosa i bliskosti sa partnerom, a 14. maj je datum koji će vam doneti veliku sreću na emotivnom planu.

Karijera i finansije

Vaša karijera će procvetati, a predlog ili ponuda koja će vam stići u narednom periodu će vam dodatno dati krila. Možete da je očekujete u bilo kom trenutku, ali 8. maj je najpovoljniji dan. Budite spremni za neočekivane ponude i nemojte se plašiti da preuzmete odgovornost. Finansijski uspeh vam takođe predstoji, posebno u periodu od 16. do 22. maja

Zdravlje

Obratite pažnju na svoje telo, a posebno sredinom maja kada postoji povećan rizik od povreda. Plivanje i pilates su dobar tip fizičke aktivnosti za vas.

Vodolija

Ljubav

Vodolije bi mogle da upoznaju zanimljive ljude na nekom putovanju ili na društvenim mrežama, odnosno internetu uopšte, posebno 12. aprila i 2. maja. Za one koji su već u vezi, 20. maj biće važan datum i odličan dan koji treba da posvetite partneru.

Karijera i finansije

Na poslovnom planu posebno važan dan biće 26. april. Nemojte se plašiti inovacija, već ih prigrlite, biće vam od koristi. Ako se bavite startapovima ili novim tehnologijama, imaćete puno uspeha i to posebno u periodu između 17. i 24. maja.

Zdravlje

Važno je da ne ignorišete signale svog tela. Ako se osećate umorno, dozvolite sebi kratak predah i pravi odmor, prenosi Luftika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.