U trendu

Apsolutni šarmeri: Muškarci rođeni u ovom znaku su najveći zavodnici i miljenici žena!

Oni važe za najveće zavodnike među horoskopskim znacima. Odišu seksualnošću, harizmom i mistikom. Zbog svega toga muškarci rođeni u znaku Škorpije su miljenici žena.

Škorpije su same po sebi poznate po svom stavu koji privlači sve, nezavisno od toga da je li u pitanju muškarac ili žena, ali jedno je sigurno – muškarca u znaku Škorpije ne može ni jedna da odbije, i oni su definitvno najveći zavodnici Zodijaka.

Ono što je kod njih najveća prednost je ta posebna doza mistike koju imaju u svojoj naravi, ponašanju i razmišljanju.

Znaju da se postave prema svakoj dami, a kada je u pitanju „izabrana“ žena, znaju da je podignu na presto za tili čas. Zato su vrlo popularni, jer svakoj dami na jedinstven način znaju da začine život i učine ga posebnim.

Retko koja žena zaboravlja ovakvog zavodnika, bilo da se veza završila burno ili na prijateljski način.

Ako želite da pored sebe imate nekog ko će vam ulepšati život i ispuniti ga dozom mistike i zabave, onda je za vas idealan muškarac u znaku Škorpije, piše 24sedam.

Najpoznatiji muškarci rođeni u ovom znaku su dokaz da Škorpije imaju crni pojas u šarmiranju i neodoljivosti. Među njima su Leonardo di Kaprio, Džerard Batler, Rajan Rejnolds, Metju Mekonahi, Adam Drajver, Rajan Gosling, Džoakin Finiks, Itan Houk, Met Smit, Džoš Duamel, Tom Elis i mnogi drugi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.