U trendu

Astrološka turistička preporuka (1)

Bliži se sezona odmora pa već treba razmisliti da li moguće sprovesti u delo sve što je planirano, da li su plan i destinacija dobro odabrani, nije li bolje otići na planinu umesto na more, trebalo bi da prođe bez razočaranja…

Ovnovi su znatiželjni i spontani, puni životne energije i skloni avanturama. Mrze isplanirane odmore u poznatim letovalištima i uživaju u improvizovanim istraživačkim turama. Privlače ih egzotična mesta, kao što su Meksiko, Tajland, Irska, Kanada, Portoriko ili Nepal. Od gradova mogu im biti zanimljivi Berlin, Marselj ili Saragosa.

Bikovi od odmora očekuju samo jedno, a to je uživanje svim čulima. Stoga ih privlače hoteli u prirodi u kojima se mogu prepustiti spa tretmanima, ali i gurmanskim čarolijama. Odlična mesta za odmor za njih su: Majorka, Tajland, Kipar, Švajcarska, Švedska ili Rusija, a od gradova Atina, Dablin, Parma, Nant ili Kapri.

Blizanci su po prirodi znatiželjni i druželjubivi, ali im sve vrlo brzo dosadi pa za njih nisu dugi odmori. Ako mogu, uživaju da odu na nekoliko kraćih odmora u različita podneblja, ili da vikendom posete neku metropolu. Kako vole nove ljude i nova poznanstva, prija im odmor u klubovima i sportskim kampovima. Njihove destinacije su Sjedinjene Američke Države, Egipat, Novi Zeland, Kanada, Belgija, Budimpešta, London, Toronto i San Francisko.

Rakovi vole romantične odmore kojih će se sećati u starosti, pa najviše uživaju u moru i peščanim plažama. Kad jednom pronađu svoje mesto pod suncem, tamo se u društvu prijatelja i porodice vraćaju godinama. To mogu biti obala Hrvatske ili Italije, Afrika, Sejšeli, Mauricijus, Tunis, Paragvaj, Škotska, ili gradovi kao što su Venecija, Njujork, Milano, Amsterdam i Istambul.

Lavovi su skloni luksuzu; vole otmene hotele i mesta s vrhunskom kulturnom ponudom. Kako i za vreme odmora žele da budu viđeni, obožavaju mondenska letovališta koja vrve od ljudi i događaja. Ne pitaju za cenu i biraju samo najbolje, makar pri tom spiskali celu ušteđevinu. Zato im leže Italija, Kalifornija, Maldivi, Francuska, Švajcarska, Karibi, kao i gradovi Bristol, Filadelfija, Čikago, Prag, Rim, San Trope, Salcburg.

Device, majstori organizacije, i godišnji odmor planiraju godinu dana unapred do najsitnijih detalja. Prijaju im putovanja na kojima mogu da otkriju nove kulturne i umetničke vrednosti, da uče strani jezik ili pohađaju kurs kuvanja. No, kako su i mistici, mogu se odlučiti i za neko egzotično putovanje. Preporučena mesta su Turska, Grčka, posebno Krit, Švajcarska, a gradovi Boston, Pariz, Jerusalim, Strazbur i Los Anđeles.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar