U trendu

Astrološka turistička preporuka (2)

Da bismo bili zadovoljni odmorom, važno je da znamo šta nam prija – izležavanje na plaži, šetnja evropskom metropolom, jahanje kroz pustinju…

Vage, rečite, društvene i sklone diplomatiji, osećaju se dobro na svakom mestu koje obiluje društvenim dešavanjima. Pored odmora na visokom nivou, Vage kao rođene estete, uživaju i u muzejima i galerijama, ali i u mestima na kojima mogu mnogo toga da učine za svoje zdravlje i lepotu. Za njih su Austrija, Argentina, Nemačka, Egipat, a od gradova Pariz, Beč, Kopenhagen i Antverpen.

Škorpije pre puta dobro prouče kulturu zemlje u koju odlaze. Dinamične, avanturističkog duha i nepredvidive, uvek su u potrazi za nečim novim i još neotkrivenim. Po pravilu se odlučuju za najudaljenije tačke na Zemlji. Neumorni putnici, u stanju su da obiđu svet za nekoliko dana, posebno Alžir, Brazil, Maroko, Japan i gradove Liverpul, Pompeju, Sidnej, Tokio i Vašington.

Strelci, rođeni istraživači, pravi su svetski putnici. Putuju više i radije od pripadnika ostalih znakova, i tada su najsrećniji. Uživaju i u dugotrajnim i temeljnim pripremama, pa im ne pada na pamet da idu preko turističkih agencija. Omiljene destinacije su Australija, Saudijska Arabija, Španija, Mađarska, Madagaskar, Sjedinjene Američke Države, Italija, a od gradova Kalkuta, Keln, Peking, Notingem.

Jarčevi su uzdržani i oprezni, teško se opuštaju i skloni su da godinama rade bez odmora, jer za njega nemaju vremena ili im nije potreban. Kad konačno popuste, ko zna iz kojeg razloga, više ih ništa ne može zadržati. Tada postaju skloni eksperimentisanju, pa završe na neobičnim mestima. Mesta za odmor su Engleska, Meksiko, Grčka, Island, gradovi Buenos Ajres, Brisel, Oksford i Moskva.

Vodolije, maštovite i sklone futurizmu, najradije bi otputovale na Mesec. U očekivanju kosmičkih aranžmana, one biraju egzotične krajeve u kojima mogu da uživaju u neobičnim aktivnostima. Pošto uvek tragaju za nečim novim, nikad se, apsolutno nikada, ne vraćaju na isto mesto. Biraju Novi Zeland, Finsku, Tajland, severnu Afriku, zatim Sankt Peterburg, Lisabon, Hamburg.

Ribe se najbolje osećaju u svom prirodnom elementu, pa svi njihovi putevi vode na more. Originalne, mistične i osećajne, obožavaju odmor na nekom usamljenom ostrvu na kojem se mogu opustiti uz brdo knjiga. Privlače ih i putovanja na kojima mogu da upoznaju stare ili zaboravljene kulture, mesta kao što su Nepal, Šri Lanka, Havaji, Rt dobre nade, Portugal, Sahara, Normandija, Irska, a od gradova Aleksandrija i Lankaster.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar