U trendu

Astrološki par i nepar

Prema učenju pitagorejaca, između parnih i neparnih brojeva postoji ravnoteža.

Reč je o harmoniji suprotnosti, iz čega je sve i nastalo. Sve se, pa i sam život, odvija po tom zakonu: lice ide sa naličjem, svetlo sa tamom, dobro sa zlom, ljubav sa mržnjom, toplo sa hladnim… Gde nema ravnoteže suprotnosti, nema ni života.

Slučaj ne postoji – vaše rođenje, datum vašeg rođenja, mesto vašeg rođenja, pa ni vaše vlastito ime – nije slučajno.

Nije nebitno da li ste rođeni neparnog dana neparnog meseca neparne godine, odnosno parnog dana parnog meseca parne godine – sve to ima svoju svrhu.

Magija brojeva – numerologija – pomaže vam, kao i mnoga druga tajna učenja, da što pre i što lakše spoznate sami sebe, ali i svoje bližnje.

Astrološki nepar

To su osobe rođene neparnog dana, neparnog meseca i neparne godine, npr. 7. 3. 1981.

Ako ste astrološki nepar, vaša težnja je usmerena ka svetlim planetama. Imate sklonost ka umetnosti, a bliska su vam i sva tajna učenja.

Osećajni ste, produhovljeni, plemeniti. Veliki ste sanjar i graditelj kula u oblacima. Teško se snalazite u praktičnim poslovima, iako posedujete izuzetnu kreativnu energiju.

Živite za ljubav, ali od ljubavi često i stradate. Na emotivnom planu najteže uspostavljate ravnotežu; – tu ste najosetljiviji, najranjiviji.

Vi prosto posrćete pod teretom vlastitih osećanja, može vam na trenutke biti pretesno u svojoj koži. Tada vam se čini da je sve besmisleno i bez svrhe, ali već sledećeg časa vi postajete vedri, puni vere i životne energije.

Imate divnu dušu, umete da saosećate sa bližnjima, želite da pomognete svima, ali ste u isti mah i razdražljivi, padate u vatru zbog sitnica, ljutite se na druge, pa i na sebe. Hteli biste mnogo više nego što se u datom trenutku može.

Sutra čitajte o osobama rođenim parnog dana parnog meseca parne godine…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)