U trendu

Astrolozi: Danas je najsrećniji dan u godini

Ako vam je potrebno malo dodatne sreće, danas su planete poređane kako bi vam donele upravo ovo zadovoljstvo. Naravno, za to biste trebali imati i malo vere u astrologiju, jer astrolog Suzan Miler tvrdi da je 26. avgust najsrećniji dan u ovoj godini i to za svaki astrološki znak.

Ove srede, objašnjava Miler, Jupiter će se na nebu „poklopiti“ sa Suncem, što se događa jednom godišnje, uvek na drugi datum, u drugom znaku. Ona kaže da će na svaki znak drukčije uticati ova zvezdana sreća. Preduzetnici u znaku Vage, Lava i Ovnova trebali bi da imaju posebno dobar dan kad je u pitanju novac i posao. Jarčevi, Strelčevi, Škorpije i Rakovi imaće jak takmičarski poriv i biti uspešni sa velikim profitima u poslovnim pregovorima, prezentacijama i promocijama.

Ipak, čak i ona napominje da ne smete da čekate da sreća dođe k vama – morate se za nju potruditi.

„Da biste sve najbolje iskoristili, morate pokazati nameru tako što ćete se kretati i biti zainteresovani za mogućnosti koje dolaze prema vama. Ništa se ne događa ako ostanete kod kuće“, napisala je, prenose strani mediji.

Verovali u astrologiju ili ne, ovo je zapravo dobar savet. Ako ćete krenuti prema svojem cilju, postoji verovatnost da ga ostvarite, za razliku od sedenja i čekanja da nešto dođe k vama. I neizbežnog prigovaranja zašto nam se ništa pozitivno ne dešava.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.