U trendu

Astrolozi tvrde: Ovo su 2 najbolje i 2 najgore supruge Zodijaka!

Astrolozi su uporedili karaktere svih dama Zodijaka i istakli dve najbolje ocenjene u ulozi supruge, kao i dve najlošije ocenjene. Dve dame nose titulu najboljih supruga među znakovima Zodijaka, dok su dve okarakterisane kao najlošiji izbor… Evo kome su pripale ta laskava i ne baš laskava titula.

Najbolje ocenjene:

Vodolija

Prvo mesto ide ženi Vodoliji. Ona ume biti toliko sjajna supruga da se čini nestvarna. Supruga Vodolija – gotovo mitska žena, heroina muških snova: zauvek lepa, pozitivna i draga. Ona će uvek živeti zadovoljno i srećno pored svog supruga. Nikada neće živeti s njim sam iz pogrešnih razloga. Ako se zabavljate sa ženom Vodolijom i niste je do sad oženili, vi verovatno ne znate da ceniti prave stvari.

Ovan

Žena Ovan je asocijacija za tvrdoglavu ženu, ali samo ljudi koji su sa njom u braku znaju da pored sebe imaju pravo blago. Da, ona ume biti tvrdoglava, ali ta njena „mana“ se ne ističe u moru ostalih osobina koje je čine sjajnom suprugom. Ona će uvek težiti da bude lepa, da izgleda dobro. U isto vreme će se savršeno brinuti o kući, porodici, mužu, deci… I da, imaće vremena za sve. Takva je žena Ovan.

Najlošije ocenjene kao supruge su sledeće dame Zodijaka:

Škorpija

Neverovatno atraktivna , očaravajuće inteligentna i lepa mlada dama, ali najlošije ocenjena među suprugama Zodijaka. Brak sa Škorpijom će biti sjajan dok traje ljubav i zaljubljenost. Ali, koliko to traje? Kada se strasti počnu stišavati Škorpija bi mogla otići da kuca na druga vrata tražeći još, jer ona živi od strasti i uzbuđenja. To je njena omiljena hrana.

Riba

Slično Škorpiji. Vrlo lepa i priatna žena koja jednostavno ode kada joj nije sve po volji. Koliko je osetljiva, toliko može biti i hladnokrvna. Nekako ide iz krajnosti u krajnost po tom pitanju. Veoma je loša u balansiranju. Koliko god se trudile da budu sjajne supruge nešto drugo (ili neko drugi) im lako odvrati pažnju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.