U trendu

Astrolozi upozoravaju: Ova 3 znaka čeka NAJGORA godina u životu

Kada astrolozi govore o sreći u nekom periodu, oni vide dobar položaj Jupitera.

Jarac, Bik i Devica imaće mnogo sreće u 2020. godini i mnogima od njih će to biti najbolja godina u životu, ali sada imamo neke loše vesti.

Nekim horoskopskim znacima će 2020. godina biti katastrofalna, a u lošoj sreći dogodine će prednjačiti osobe rođene u znaku Raka. Jupiter će se Raku nalaziti suprotno od Saturna, pa astrolozi savetuju što manje rizika dogodine i upozoravaju da bi mnogo toga moglo poći po zlu.

Novoj godini ne treba euforično da se raduju ni Vage, koje će imati problema tokom cele godine, a pogotovo ljubavnih. U ljubavi će loša sreća svoje vrhunce imati u drugoj polovini godine.

Ni Ovan nema previše razloga da se raduje 2020. godini, kažu astrolozi, piše Index.hr. Sajt „We Mystic“ Ovnovima predlaže da svoj život sledeće godine stave na čekanje.

„Uložite minimalni napor u pravcu velikih promena. Prevare i zamke vrlo su verovatne, stoga izbegavajte finansijska ulaganja. Takođe ćete morati da razmislite dvaput pre putovanja. Bolje je ne ići negde jer postoji šansa da se razbolite ili da doživite manju ili veću nesreću“, kažu astrolozi.

1 komentar
  1. Anonimni

    Sve je i bice ako mi to dozvolimo lose po nas.Uvek imamo dva puta.Tacno je da je Saturn do kraja 2020 u jarcu i bice dosta tesko onima koji nisu navikli na autoritet, bolje se skloniti iz losih situacija i nedozvoliti da vas povuku u vrtlog.Najvise ce se osetiti na nama i svakodnevnom izgledu koliko tesko ili lako obavljamo svakodnevne aktivnosti, tacnije Saturn ce od nas ocekivati rad rad i samo rad.Ko nije navikao bice mu mnogo teze bez obzira na znak u kom je rodjen.Srecno.😊

Napišite komentar