U trendu

Astrolozi upozoravaju: Ovi dani u martu su KRITIČNI!

Pripazite se

„Usamljeni“ Mesec se dešava vrlo retko, traje po nekoliko dana i često donosi važne promene na svim poljima za većinu horoskopskih znakova. Pozitivan uticaj Meseca najviše se primećuje na polju kreativnosti, javljaju se nove ideje, produktivnost je u porastu. Tada astrolozi savetuju da zapamtite ili zapišite sve što vam je palo na pamet.

Međutim, postoje i negativne strane ovog aspekta, a kada je najbolje se primiriti i izbegavati određene radnje. Astrolozi su naveli dane kada Mesec ima negativan uticaj.

19. mart – najbolje je da bukvalno ne radite ništa, jer svaki projelat koji započnete, čak i ako deluje da postoji napredak, neće doneti zadovoljstvo.

23. mart – ovog dana su porodične veze na udaru, potrebno je izbeći „tračarenje“ i rasprave, a transakcije izvršene na ovaj dan doneće samo finansijske gubitke.

25. mart – bilo kojim da se bavite, bilo šta da preduzmete – neće doneti željeni rezultat; moguće su odlaganja bez obzira na to koliko dobro ste sve isplanirali.

28. mart – odustanite od bilo kakve kupovine, jer će se čak i čarape kupljene na taj dan pocepati brže nego obično.

30. mart – situacija može da izmakne kontroli, pa morate pažljivo birati reči i sklanjati se od rasprava, ejr u protivnom možda nikada nećete popraviti odnose.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.