U trendu

Brižne i pune ljubavi: Najbolje majke rađaju se u ovih 5 horoskopskih znakova, kažu astrolozi

Iako horoskop ne može odrediti kakva će žena biti majka, zanimljivo je sagledati kako bi osobine različitih znakova mogle uticati na majčinske stilove.

Ovih 5 horoskopskih znakova imaju posebnu sklonost majčinstvu.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj i brižnoj prirodi. Oni su prirodni zaštitnici i često su vrlo povezani sa svojom porodicom. Mame u ovom znaku mogu biti izuzetno nežne, ljubazne i pune podrške, piše Index.

Lav

Lavovi su velikodušni i puni topline. Oni su izuzetno zaštitnički nastrojeni i skloni tome da svoju porodicu stave na prvo mesto. Kao mame Lavice su često vrlo snažne, ohrabrujuće i pune ljubavi.

Devica

Device su praktične i odane. One cene red i disciplinu i često se trude osigurati najbolje za svoju porodicu. Kao mame Device su organizovane, brižne i pouzdane.

Vaga

Vage su poznate po svojoj diplomatiji i pravednosti. One nastoje da stvore harmoniju i ravnotežu, a njihova ljubaznost i saosećanje mogu ih činiti izvanrednim mamama.

Ribe

Ribe su intuitivne i empatične. One su sklone dubokom razumevanju i saosjećanju s drugima, što ih može činiti posebno brižnim i ljubaznim majkama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)