U trendu

Budite njegova kraljica: Muškarci rođeni u ovim znakovima stavljaju žene na pijedestal!

Svaka žena zaslužuje da se oseća posebno pored svog partnera, a određeni znakovi Zodijaka prirodno poseduju dar za stavljanje svojih voljenih na pijedestal. Neki muškarci tretiraju kao žene kraljice, a za to je donekle zaslužan i horoskopski znak.

Koji su to znakovi i zbog čega to rade za svoje supruge?

Bik

Poznati po svojoj vernosti i čvrstoj odlučnosti, Bikovi vole snažno i predano. Njihove partnerke mogu očekivati doručak u krevetu, masažu nakon napornog dana i konstantne sitnice koje pokazuju koliko cenju svog izabranika.

Rak

Emotivni i nežni, Rakovi su znakovi koji intuitivno razumeju potrebe svoje partnerke. Uvek traže načine da iznenade svoju bolju polovinu, bilo putem buketa omiljenog cveća ili izletom na mesto gde su se prvi put poljubili.

Devica

Iako su poznate po svojoj kritičnosti, Device duboko brinu o svom partneru. Često analiziraju šta njihova partnerka treba i trude se svakodnevno da zadovolje te potrebe, bilo kroz omiljeni desert ili toplu kupku nakon dugog dana.

Vaga

Vage vole ravnotežu i harmoniju te su prirodno sklone udovoljavanju drugima. Redovno pripremaju večere uz sveće za svoju partnerku, brinu o važnim datumima i pažljivo slušaju šta im partnerka ima reći.

Škorpija

Strastvena Škorpija uvek se trudi da njihova partnerka oseća poželjno i voljeno. Smatraju da je uvek pravo vreme za romantiku – bilo da je reč o putovanju na egzotičnu destinaciju ili gledanju filma u krevetu. Škorpije uvek nalaze način da izraze svoju strast.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar