U trendu

Budite oprezni tokom vladavine Riba: Tri znaka horoskopa čekaju izazovi do 20.03.

Vladavina Riba donosi mnogo ljubavi u naše živote, možemo očekivati pojačane iskre, ali i impulsivne reakcije. U isto vreme i Venera i Mars ulaze u Vodoliju pa će nas ove dve moćne planete ženskog i muškog principa podstaći da se razvijamo u odnosima i volimo punim srcem, nesebično. Ali nemojte previše idealizovati stvari i posmatrati stvarnost kroz “ružičaste naočare”.

Iluzija se može raspršiti poput oblaka dima ako ne pokušate da bar malo racionalno sagledate stvari. Iako će za mnoge znakove period Sunca u Ribama do 20. marta biti plodonosan, 3 znaka pratiće zbunjenost, turbulencije i izazovi – evo o kome je reč.

Jarac

Dragi Jarci, moguće je da ćete tokom vladavine Riba osećati da niste dovoljno shvaćeni.

Ribe su nežan i romantičan znak koji često živi u oblacima, a vama će ova energija doneti još više zbunjenosti. Razmislite dobro pre nego što nešto kažete ili istaknete.

Pokušajte da saslušate druge ljude, slušanje je izuzetno važno za komunikaciju.

Uverite se da ste prema drugima iskreni, ali nemojte biti preterano direktni i uvrediti drugu stranu. Mogući su konflikti.

Vodolija

Vodolije će u ovom periodu imati problem s finansijama.

Do 20. marta ćete stalno pronalaziti izgovore za rasipanje novca.

Moguće je da ćete kupiti neke stvari koje vam uopšte nisu potrebne, a skupo će vas koštati. Počnite da štedite i organizujete svoje finansije, jer što više odlažete, dugovi se nagomilavaju, piše Sensa.

Strelac

Vreme je za prolećno spremanje. Sada je trenutak da stvari koje vam više ne služe izbacite iz svoje kuće, života i ormara, a ostavite prostor za nešto dobro i pozitivno.

Pokušavaćete da se opirete promenama i bićete nesigurni, radije biste ostali u zoni komfora. Ali, želeli to ili ne, promene dolaze.

Iako vam se na početku situacija čini otežana, može se sve srediti bolje nego što mislite.

Svaka promena može biti prilika za rast.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar