Čeka ih godina iz pakla: Ovaj horoskopski znak imaće najmanje sreće 2023.

Uskoro ulazimo u 2023. godinu, koja će u astrološkom smislu svima doneti mnogo promena. Neki znakovi, poput Bika i Raka, doživeće poboljšanje i biti zadovoljni prilikama koje im se otvaraju, ali neki će se češće susretati s izazovima. Ipak, jednom znaku naredna godina biće naročito naporna, a to je Devica.

Ljudi rođeni između 23. avgusta i 22. septembra mogu očekivati puno izazova. Oni su poznati po tome da neprestano žele da imaju kontrolu i plaše se i najmanje promene, ali to ih može koštati mnogih dobrih prilika. Ovaj zemljani znak simbolizuje razum i pragmatizam, što znači da se ovim ljudima teško oslanjati na sreću jer ne veruju u nju.

Iduća godina doneće neke važne spoznaje. Iako su jake i nezavisne osobe, shvatiće da je i njima potreban neko ko će podržati njihove odluke i ko će im pomagati da se nose sa životnim izazovima. Neće im biti lako da pronađu nekoga takvog, naročito zbog njihove kompleksne prirode. Nailaziće na pogrešne ljude, sebične, suzdržane ili neiskrene, kojima neće moći da veruju.

Ali nije sve tako crno. Od sredine maja pa sve do kraja godine uživaće podršku Jupitera u Biku pa će sve što im se događa imati neko dublje značenje. Budu li dovoljno pronicljive i mudre, iz nadolazećih će iskustava izvući važne lekcije koje će im otvoriti put prema sreći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.