U trendu

Čekaju ih besparica i ljubavne brige: 3 znaka horoskopa kojima će decembar biti najgori mesec

Stigao je decembar, za mnoge mesec radosti i darivanja. Dok se jedni raduju, drugi će biti zaokupljeni obavezama ili poteškoćama.

Astrolozi navode da će najmanje sreće u decembru imati osobe rođene u ovim znakovima.

Ovan

Iako će Ovnovi početkom meseca biti prilično optimistični, njihov će entuzijazam brzo splasnuti. Neće moći da se opuste zbog pritisaka na poslu, a mučiće ih i ljubavne brige. Nedostajaće im energije da se posvete rešavanju poteškoća, ali guranje problema pod tepih samo će pogoršati situaciju. Na samom kraju godine vraća im se optimizam pa će u 2023. uploviti s osmehom na licu.

Rak

Rakovi će toliko razmišljati o drugima i kako da im ugode da će potpuno zanemariti sebe i svoje potrebe. Iako će sami sebe uveravati da su srećni ako su srećni svi oko njih, to nikako neće biti istina jer će nakupljene frustracije kad-tad isplivati ​​na površinu i prerasti u svađu. Trebalo bi da nauče da više brinu o sebi i znati da ponekad kažu ne. To je njihova glavna lekcija ovog meseca.

Vaga

I Vage će decembar započeti obećavajuće, ali već nakon nekoliko dana primetiće prve probleme. Najviše će ih mučiti nestabilne finansijske prilike, za što će biti sami krivi jer će potrošiti mnogo novca na božićne poklone i ukrase, kao i na svoje hedonističke težnje. Zbog rastrošnog načina života posvađaće se s ukućanima pa će u kući biti napeto. Na kraju godine neka pripaze koga puštaju u svoj život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar