U trendu

Četiri horoskopska znaka koja čeka najlepše proleće u životu

Proleće je po mnogima najlepše doba godine, ono u kome se budi priroda, a mnogima se i raspoloženje popravlja.

Dolazak proleća tema je kojom su se bavili i astrolozi, koji su, između ostalog, izdvojili horoskopske znakove koji će procvetati, disati i doživeti neke veoma lepe stvari u mesecima koji su pred nama, kako prenosi Zadovoljna.hr.

Zvezde poručuju da četiri horoskopska znaka očekuju najlepše ovog proleća. To, naravno, ne znači da ih drugi znakovi neće imati, ali će ova četiri znaka imati najviše srećnih trenutaka.

Devica

Već početkom proleća, horoskopske device će moći da prevaziđu sve prepreke i da se otarase negativnosti.

Svi loši događaji koji su poremetili njihov mir i sprečili ih da pozitivno razmišljaju o budućnosti jednostavno će ispariti i više im neće smetati, a proleće će postati godišnje doba kada će device raširiti svoja krila. Sve će konačno doći na svoje mesto i device će biti blagoslovene srećom.

Ovan

Na samom početku proleća Ovnovima treba organizovati život kako bi postigli sve što žele. Kako ih uspeh bude pratio, iskoristiće sve prilike koje im se pruže i dostići nove visine. Ovog proleća Ovan može da zaboravi na loše raspoloženje.

Jarac

Ovo proleće će biti period u životu horoskopskih Jarčeva kao da su stvoreni za neka nova dostignuća. Očekuje ih srećan period u kome će raditi ono što vole i uživati. Zvezde poručuju i da Jarčeve ovog proleća očekuju novi veliki poslovni uspesi, a poruka im je – ne propustite nijednu priliku.

Škorpija

Škorpije iza sebe ostavljaju period pun sumnji i strahova koji su im otežavali donošenje odluka i ulaze u period u kome će doći do naglog preokreta. Sa njima će se potvrditi da posle kiše dolazi sunce i pred njima je divno proleće.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.