U trendu

Četiri znaka horoskopa do kraja avgusta očekuje sudbinski obrt: Evo kome stižu promene

Još malo je ostalo do kraja avgusta, a astrolozi upozoravaju na velike potrese. Četiri znaka biće na udaru sudbinskih promena, kažu astrolozi. Evo šta horoskop predviđa za četiri znaka kojima stižu velike promene!

Blizanci

Horoskop za Blizanca do kraja avgusta navodi da će promena biti izazvana osećajem da nešto ne stižete, da nećete stići, da nemate dovoljno vremena. Blizanci, shvatićete da stvari nisu baš onakve kakvim vam se čine, zbog čega ćete osetiti jaku želju da nešto promenite, i to pod hitno. Bilo da je pitanju posao ili ljubavni život, želja za promenama vam je u srcu, ali triput merite, jednom secite, da se ne biste opekli, prenosi Mondo.

Lav

Horoskop za Lava do kraja avgusta predviđa promenu u profesionalnoj sferi. Možda ste nezadovoljni platom, atmosferom na radnom mestu ili uslovima, ali do kraja avgusta 2023. to se menja! Dobijate odličnu priliku da se izborite za sebe i dostignete novi nivo kada je posao u pitanju. Za neke Lavove, to znači unapređenje, ali za druge, potpuno novi početak na potpuno drugom poslu!

Devica

Device, vama horoskop poručuje da ne padate lako u vatru, a imaćete puno prilike za to do kraja avgusta. Bićete osetljiviji nego inače, ne na sitnice, već na stvari za koje u dubini duše osećate da su u koliziiji sa vašim vrednostima. Bilo da za sebe mislite da ste iskreni, pošteni, lojalni, nepogrešivi, to verovanje biće stavljeno na ozbiljan test. I moguće je da će odnos sa osobom koja učestvuje u tom testu biti zauvek promenjen. Ali ne brinite, Device, horoskop kaže da je za vas i bolje tako – osobe koje se vrednosno ne uklapaju sa vama nemaju šta da traže u vašem životu.

Jarac

Ljubavna avantura stiže Jarčevima, navodi horoskop do kraja avgusta 2023! Bilo da ste u dugoj, ali dosadnoj vezi, ili ste već neko vreme „singl“, u vaš život ušetaće osoba kao stvorena za vas. Preokrenuće vam svet naglavačke, imaće osobine za koje ste mislili da ih nikada više nećete sresti kod nekog drugog, i nećete moći da je izbacite iz glave, a potom i srca. Ljubavna promena stiže Jarčevima i važno je da za nju budu spremni, jer imaju samo još nekoliko dana, sve će se desiti do kraja avgusta 2023. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar