U trendu

Čim možete, posetite ih: Idealne države za svaki horoskopski znak

Putovanja šire vidike i obogaćuju dušu, bilo da putujete s društvom ili sami. Neki vole udobnost hotela, drugima nije problem da spavaju na plaži ili železničkoj stanici, važno je da su negde i da istražuju svet.

Svaki znak zodijaka drži se nekih svojih navika kada su putovanja u pitanju. Donosimo vam destinacije koje su idealne za svaki horoskopski znak.

Ovan

Ovnovi žive za putovanja. Vole da istražuju nova mesta i izuzetno su društveni. Nije im problem da spavaju u aerodromima i železničkim stanicama jer su jednostavno osobe koje će učiniti sve dok god imaju priliku. Idealna zemlja: Tajland .

Bik

Praktični, čvrsto na zemlji i analitični, Bikovi će radije peške obići sve što se može. Vole da su troškovi za putovanja što manji pa često traže popuste na letove i smeštaj. Idealna zemlja: Brazil.

Blizanci

Blizanci vole da putuju s prijateljima i članovima porodice jer su po prirodi društvena bića. Fascinirani su svetom kao takvim i žele da ga maksimalno istraže. Vole komfor pa biraju kofere umesto ranaca i hotele umesto jeftinih apartmana. Takođe moraju da budu dobro pripremljeni i istraže sve o zemlji u koju putuju. Idealna zemlja: Italija.

Rak

Nakon što je izašao iz aviona, Rak je pomalo izgubljen i zbunjen. Ne može da putuje bez Gugl mape i vodiča, ali jako dobro pamti gde je pojeo dobru hranu. Bez obzira na to što može da se izgubi, to ga ne opterećuje jer mu predstavlja izazov. Idealna zemlja: Maroko.

Lav

Pravi šoumen, humorističan i veseo, Lav je odličan saputnik. Voli muzičke festivale i egzotične zemlje i uvek će naći način kako da se zabavi. S njim nikada nije dosadno. Idealna zemlja: Španija. 

Devica

Device se vode izrekom ‘samo jednom se živi’. Žude za avanturom i nisu prosečni turisti. Muzeji, građevine i parkovi ne predstavljaju im puno, već više uživaju u ronjenju, raftingu, planinarenju, većinom u svemu što je deo aktivnog odmora. Idealna zemlja: Filipini.

Vaga

Vage su putnici bez mnogo briga. Opuštene su, mirne i vole da posećuju umetničke galerije, pozorišta i muzičke događaje. Ne zanimaju ih gužve na plažama, pa tamo neće moći dugo da izdrže. Idealna zemlja: Velika Britanija.

Škorpija

Škorpije su rođene strastvene i asertivne. Ne prihvataju stvari poput odloženih letova i komplikovanja kod smeštaja jer žele da iskoriste svaku sekundu na putovanju. Uživaju u planiranu i zapisivanju i uvek se pridržavanju tog plana. Idealna zemlja: Nemačka.

Strelac

Strelac obožava putovanja i to najviše zbog hrane. Pre svakog puta, uvek dobro istraže gde su dobri restorani jer smatraju da se neka zemlja upoznaje pre svega kroz lokalnu kuhinju i ljude. Idealna zemlja: Meksiko. 

Jarac

Jarac također voli planirati i maštati o destinaciji. Ničega se ne boji i odlučan je pa jako brzo ostvaruje svoje zamisli, uključujući i putovanja. Želi sve da vidi i istraži najbolje što može. Idealna zemlja: Francuska.

Vodolija

Ako ste rođena Vodolija, vrata frižidera su vam sigurno puna magneta iz različitih zemalja. Volite da istražujete nove zemlje, ali ne dâ vam se da u njima dugo ostanete jer vam brzo dosadi. Idealna zemlja: Singapur.

Ribe

Ribe obožavaju sve vizuelno pa sa sobom na putovanje obavezno nose fotoaparat kojim će zabeležiti sve što su videli, a to i podeliti s drugima putem društvenih mreža. Lepotu vide bukvalno u svemu pa se na njihovim fotografijama nalaze detalji koje ostali i ne primećuju. Idealna zemlja: Japan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.