Čvrsto stoje na zemlji: 3 NAJREALNIJA horoskopska znaka

Osobe rođene u ovim horoskopskim znacima imaju vrlo realne stavove i ne očekuju ništa od drugih ljudi pa se upravo zbog toga vrlo retko uznemiruju. Oni često svoj mir pronalaze u meditaciji, a po prirodi su izuzetno smireni.

Kako piše Your Tango, ova 3 znaka zodijaka čvrsto stoje na zemlji.

Jarac

Jarčevi imaju mnoštvo osobina koje ih drže čvrsto na zemlji, a neke od najistaknutijih su odgovornost, mudrost i praktičnost. Oni ne osuđuju druge, već su uvek spremni da daju koristan savet. Iako i oni imaju svoju divlju stranu, Jarčevi je retko kada iskazuju. Oni su vrlo snažni i zaštitnički nastrojeni, što ih čini odličnim životnim suputnicima. Uz to su i ambiciozni, a istovremeno i vrlo zahvalni za sve što imaju.

Devica

Device uvek prvo dobro promisle pre nego što progovore jer znaju da reči mogu biti i te kako oštro oružje. S Devicama je vrlo lako razgovarati jer su uvek prisutne u razgovoru i znaju dobro da slušaju. Osobe rođene u ovom znaku pametno raspolažu svime što imaju, od informacija do imovine, i ništa ne uzimaju zdravo za gotovo.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika retko šta može izbaciti iz takta. Oni puno vremena provode u samoći jer tako najbolje pune baterije i posvećuju se svom umnom razvoju. Bikovi ne obraćaju pažnju na glasine i tračeve, već grade mišljenje na osnovu vlastitog iskustva. Poput Devica, Bikovi takođe odlično znaju da slušaju druge, ali i svoje instinkte, čak i kada ih drugi uveravaju u suprotno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.