Da li je vredi? Ako želi njihovu ljubav, za ova 3 znaka horoskopa partner mora da se ‘polomi’

Vredi li? Znakovi horoskopa koji očekuju da ih partner osvoji i zadobije njihovu ljubav.

Postoje horoskopski znakovi koji preferiraju da budu ti koje osvajaju, želeći partnera koji već prepoznaje njihovu vrednost, lepotu i inteligenciju.

Lav

Lavovi vole da budu „lovina“ u ljubavi. Oni žele da se osećaju kao najvažnija osoba u svakoj situaciji i da partner ne može da skine pogled s njih. Iako su prirodni lideri, Lavovi ne žele da vode kada je u pitanju flert. Ne žele da dokazuju svoju vrednost već žele nekoga ko već vidi njihovu vrednost i lepotu. Lavovi žude za potvrdom i pažnjom, pa su obično u vezi sa ljudima koji su spremni da ih osvoje. Kada veza započne, Lav će uložiti trud da je održava, ali na početku želi da bude osvojen.

Škorpija

Škorpije se neće otvoriti dok ne osete da mogu potpuno da veruju drugoj osobi. Lako ih je uplašiti, pa često završavaju sa ljudima koji su strpljivi i spremni da ih osvajaju čak i kad deluju udaljeno. Škorpije ne testiraju druge niti igraju igre, već su jednostavno uplašene od slomljenog srca i sklone su da pobegnu pre nego što do toga dođe.

Blizanci

Blizanci neće stupiti u ozbiljnu vezu bez dobrog razloga. Imaju mnogo opcija i često sumnjaju u svoju sposobnost da donesu najbolju odluku za budućnost. Izgledaju prevrtljivo jer se plaše da naprave pogrešan potez. Pošto nisu skloni da jure nekoga ko im se sviđa, jedini način da uđu u ozbiljnu vezu je ako ih neko drugi osvoji. To ne znači da će Blizanci biti nedostupni. Ne pokušavaju da „muče“ drugu osobu, već žele da vide da je ta osoba spremna da uloži trud i napor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.