U trendu

Da li su ovo majstori seksa? Ovi horoskopski znakovi su pravi tigrovi u krevetu

U svetlu zvezda: Ko sa kim najbolje „klikne“ u krevetu?

Kada su u pitanju horoskopski znaci, seksualna kompatibilnost može biti ključna. Neki znakovi se slažu kao ključ i brava, dok su drugi više poput sukoba u orbiti. Dakle, koji su to znakovi sa kojima biste se mogli provesti najbolje u spavaćoj sobi?

Svaki znak ima svoj jedinstveni pristup seksu. Dok su neki vatreni i strastveni, drugi su više senzualni i sporiji. Neki traže emotivnu povezanost, dok drugi vole avanturistički pristup. Pa, da vidimo šta zvezde kažu o tome!

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovi su poput plamena: strastveni, nestrpljivi i spremni da se odmah prepuste akciji. Ne traže romantične fore, već direktnost i energičnost u krevetu. Za njih, seks je brza i intenzivna avantura.

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovi su senzualni ljubavnici koji vole uživanje u svakom trenutku. Oni vole da se opuste i uživaju u polaganom zavođenju. Kada se vežu za nekoga, to je za ceo život.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Zbog svoje vazdušne prirode, Blizanci prvo stimuliraju um, a zatim telo. Njihov seks može biti zabavan i razgovoran, ali mogu biti i skloni brzom odlasku na sledeću stvar.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi traže duboku emotivnu povezanost u seksu. Oni su nežni i posvećeni ljubavnici koji žele da se osećaju sigurno i voljeno.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi su poput zvezda: dramatični, strastveni i željni pažnje. Oni žele da budu u centru pažnje i vole da ih obožavaju. Za njih, seks je prilika da zablistaju i budu u središtu pažnje.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device su precizni i uredni, pa tako pristupaju i seksu. Oni vole romantične gestove i osećaju se udobno u stabilnim vezama.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage su sofisticirane i intelektualne ljubavnice. One uživaju u konceptualnom pristupu zadovoljstvu i vole da se osećaju prijatno i udobno.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije su tajanstvene i strastvene ljubavnice koje traže duboku povezanost. One su spremne da se potpuno predaju, ali to zahteva puno poverenja i emotivne intimnosti.

Sada kada znate više o svakom znaku, možete bolje razumeti kako se slažete u krevetu sa svojim partnerom!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.