U trendu

Današnji datum je magičan: Evo kakvu energiju i moć donosi 04.04.

Datum ogledala, 4.4. u kojem vlada magičan niz 4-4, donosi nam puno pozitivne energije. Ovaj datum je najskladniji u aprilu jer je četiri broj harmonije i sadrži snagu četiri glavna elementa: Vatre, Zraka, Vode i Zemlje.

Ovaj niz također simbolizuje stabilnost, uzemljenje, sigurnost. Ovo je vrlo povoljan dan, koji se svakako isplati posvetiti važnim stvarima, piše Sensa.rs.

Dan je povoljan za intelektualnu i fizičku aktivnost, kao i za emocionalni i duhovni razvoj. Četiri je broj koji stvara posebno stanje uma u nama. Pomaže da postanete ljubazniji, bolji.

Takođe jača energiju i pomaže u procesu oslobađanja od negativnosti i neprijatnih osećanja, kao i mračnih sena iz prošlosti.

Mnogi ljudi će doživeti uspeh, biće pozitivni i posmatraće svet s više radosti. Ako drugima dajete dobro, to dobro će vam se i vratiti.

Budite strpljivi, jer ovog dana možete rešiti svaki zadatak, ma koliko on bio težak. Možete se sami nositi s njima – budite spremni da preokrenete situaciju u svoju korist.

Numerolozi ističu da baš danas treba da razmišljate o svojim ciljevima, namerama i željama. Osetićete da ste na pravom putu i šta je to što želite da preduzmete da bi se san ostvario.

Važno je da budete puni optimizma, razmišljate dobro – i dobro će biti. Dan je povoljan i za finansije, biće više stabilnosti u polju novca. Na ljubavnom planu izbegnite sukobe.

Kako bi se vaše namere i želje danas ispunile, vizualizujte svoje želje detaljno – važno je da želja koju zamislite utiče povoljno i na vas i na druge ljude, piše Atma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar