U trendu

Dnevni horoskop za 12. mart

Ovan

Posao: Što se tiče današnjih krupnih poslovnih poteza, nemojte se zaletati i prihvatiti da uđete u rizične poslovne poduhvate. Neophodno je da se strpite i prvo sve dobro preispitate.

Ljubav: Osoba u znaku Vage ili Blizanca može u vama da probudi duboka osećanja i veliku strast.

Zdravlje: Vrtoglavica.

Bik

Posao: Postoji velika mogućnost dalekog putovanja, a mnogi Bikovi mogu preći i na duži period u drugu zemlju. Očekuje vas veliki uspeh.

Ljubav: Bikovi koji su nezadovoljni svojom vezom ili brakom verovatno već duže vreme razmišljaju o raskidu. Uprkos tome što niste skloni drastičnim promenama i preokretima, ušli ste u period kada ćete izaći iz svoje zone komfora.

Zdravlje: Više se krećite.

Blizanci

Posao: Ovaj period je idealan za krupne odluke na poslovnom planu. Ukoliko planirate da započnete privatan biznis, uživate posebnu naklonost zvezda.

Ljubav: Na ljubavnom planu nestabilna situacija. Neka neizvesnost u vezi s partnerom može mučiti Blizance koji su nedavno ušli u vezu.

Zdravlje: Počnite sa rekreacijom.

Rak

Posao: Uprkos tome što vas još pomalo muči neko razočaranje u jednog saradnika, pred vama je početak nove uspešne saradnje.

Ljubav: Slobodni Rakovi mogu upoznati novu osobu koja će ih potpuno opčiniti. Rakove koji su u vezi očekuje period daljeg zbližavanja s partnerom.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Lav

Posao: Ovaj dan može obeležiti rad na novom projektu ili možete sklopiti novu poslovnu saradnju. Nezaposleni Lavovi mogu dobiti atraktivnu ponudu od strane neke strane kompanije.

Ljubav: Nesuglasice u okviru porodice mogu da se jave u vezi sa nekim starim problemom. Moguće su rasprave, a rešenje situacije podrazumevaće kompromis.

Zdravlje: Infekcija grla.

Devica

Posao: Moguće je proširenje kruga odgovornosti. Saradnja sa inostranstvom i daleka putovanja mogu biti okosnice najvažnijih zbivanja. Period krupnih odluka je pred vama.

Ljubav: Mnoge Device koje su u vezi mogu doneti odluku o formalizaciji odnosa s partnerom.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Vaga

Posao: Uvodite nove metode rada i neke dodatne promene na poslu gotovo da su neizbežne. Situacija zahteva prilagođavanje.

Ljubav: Nalazite se na ljubavnoj prekretnici. Vaš odnos s partnerom može zapasti u krizu, situacija zahteva momentalno rešavanje nekog starog problema.

Zdravlje: Problem s hormonima.

Škorpija

Posao: Problemi pravne prirode mogu danas da proizvedu zastoj na poslu. Problem ćete uspešno prevazići angažujući pravi tim saradnika.

Ljubav: Nesuglasice s partnerom mogu obeležiti ovaj dan. Proći ćete kroz turbulentan period.

Zdravlje: Vrtoglavica.

Strelac

Posao: Današnji dan može obeležiti višestruki priliv novca. Finansijska pitanja dominiraju atmosferom, a dobici i uspešni poslovni potezi doneće vam veliko zadovoljstvo.

Ljubav: Ne preporučuje vam se ulazak u tajnu vezu, ma koliko snažno iskušenje bilo. Imate tajnog obožavatelja, a to ćete uskoro i otkriti.

Zdravlje: Nadutost stomaka.

Jarac

Posao: Postoji velika mogućnost da počnete da radite na novom radnom mestu ili vas očekuje premeštanje u novo sedište firme.

Ljubav: Ulazak u novu vezu očekuje slobodne Jarčeve. Oni koji su nezadovoljni svojom vezom ili brakom, mogu doneti odluku o razvodu i potražiti sreću na drugoj strani.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Vodolija

Posao: Dobićete priliku da rešite neki veliki problem koji već duže vreme vrši pritisak na vas. Ukoliko imate neki pravni problem, očekuju vas povoljne vesti.

Ljubav: Harmonizacija vašeg odnosa s partnerom može da obeleži ovaj period. Pred vama je odluka o zajedničkom putovanju.

Zdravlje: Budite odgovorniji prema svom zdravlju.

Ribe

Posao: Neizvesnost u saradnji sa jednim poslovnim saradnikom može vam zadati glavobolju i učiniti vas nervoznim. Može doći do opšteg zastoja vašeg poslovanja.

Ljubav: Problem u vezi s partnerom može se javiti kroz spletke i manipulacije nekog vašeg tajnog neprijatelja. Preduhitrite te pokušaje negativnih uticaja obelodanjivanjem informacija, jer sigurno znate o kome je reč.

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar