U trendu

Dnevni horoskop za 14. avgust

Ovan

Posao: Budite oprezni kome otkrivate svoje poslovne tajne, jer postoji velika mogućnost da neke procure i dođu do konkurencije. Iznenadno poslovno putovanje.

Ljubav: Romantičan ljubavni susret može sa osobom u znaku Vage ili Lava. Početak nove ljubavne veze.

Zdravlje: Hormonski disbalans.

Bik

Posao: Budite oprezni u komunikaciji s novim poslovnim saradnicima. Poslovni pregovori mogu danas biti veoma naporni.

Ljubav: Mogući su veći problemi na porodičnom nivou ili kroz nekog od vaših ukućana. Osećate se neshvaćenim.

Zdravlje: Bolovi u vratu.

Blizanci

Posao: Problematičan period za poslovne pregovore i razgovor s nadređenima. Vaše kreativne ideje danas neće naići na dobar odziv.

Ljubav: Slobodni Blizanci mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu u znaku Vage ili Vodolije. Ljubav na prvi pogled!

Zdravlje: Prehlada.

Rak

Posao: Današnje odluke mogu imati dalekosežan značaj. Očekuje vas proširenje kruga saradnika i početak nove dugoročne poslovne saradnje.

Ljubav: Mnogo više vremena posvećujete partneru i vaša veza se poboljšaba po kvalitetu. Sledi dogovor o zajedničkoj budućnosti.

Zdravlje: Solidno.

Lav

Posao: Iznenadno poslovno putovanje može da protekne u zaku velikog uspeha. Pa ipak, finansijska situacija može da poboljša nešto kasnije.

Ljubav: Moguće je obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi. Očekuje vas romantičan susret, pa je čak moguće i obnavljanje veze iz prošlosti.

Zdravlje: Glavobolja.

Devica

Posao: Negativna energija dolazi kroz iznenadne troškove i neočekivano odlaganje važnog dela posla. Budite obazrivi u komunikaciji s kolegama i nadređenima.

Ljubav: Boravak planeta u vašem polju emotivnih odnosa donosi vam mogućnost nesporazuma i razočaranja usled prevelikih očekivanja.

Zdravlje: Alergije.

Vaga

Posao: Budite obazrivi sa novim poslovnim ponudama, jer su moguće prevare najrazličitije vrste. Čuvajte se onih poslodavaca koji vam nude predobre radne uslove da bi bili istiniti.

Ljubav: Prolazite kroz krizu poverenja. Moguća je pojava veće distance između vas i partnera. Ljubomorne scene.

Zdravlje: Nervoza

Škorpija

Posao: Uspešna saradnja sa inostranstvom može se pozitivno odraziti na unapređenje vaše finansijske situacije. Pred vama je proširenje kruga saradnika.

Ljubav: Slobodne Škorpije mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Lava ili Ribe. Škorpije koje su u braku prolaze kroz krizu.

Zdravlje: Prehlada.

Strelac

Posao: Postojeća situacija može uzrokovati odlaganje rada na važnom projektu. Pripremite rezervni plan i naoružajte se strpljenjem.

Ljubav: Moguća je ljubavna dilema, da li da obnovite vezu sa osobom sa kojom ste ranije bili u ljubavnoj vezi.

Zdravlje: Stabilno.

Jarac

Posao: Veliki broj planeta u vašem polju tajnih neprijatelja može da stvori atmosferu preokreta i nepredviđenih situacija. Neki saradnici nisu prijateljski nastrojeni prema vama.

Ljubav: Susret sa osobom u znaku Raka ili Škorpije ostavio je na vas snažan utisak. Moguć je početak nove veze.

Zdravlje: Reuma.

Vodolija

Posao: Postoji velika mogućnost da danas započnete poslovnu saradnju sa nekim prijateljem. Obnavljanje stare poslovne saradnje i kontakata sa inostranstvom.

Ljubav: Obnavljanje veze sa osobom koja vam je mnogo značila u prošlosti. Vodolije koje su u vezi mogu imati nesuglasice.

Zdravlje: Nervoza.

Ribe

Posao: Planetarni aspekt u vašem polju poslovanja može da stvori zastoj i kašnjenje važne uplate novca. Oprezno upravljajte novcem.

Ljubav: Početak ljubavne avanture sa osobom u znaku Bika ili Device može obeležiti ovaj dan. Ribe koje su u vezi očekuju nesuglasice.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar