U trendu

Dnevni horoskop za 14. jul

Ovan

Posao: Mnoge stvari će lakše da vam krenu od ruke. Međuljudski odnosi, međutim mogu biti prilično problematični, kao i vaši odnosi sa nadređenima.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazio kroz turbulentnu fazu, ali ćete imati priliku da ispravite neku nepravdu i da zajedno rešite sporno pitanje.

Zdravlje: Glavobolja.

Bik

Posao: Aspekti ukazuju na nepredviđene prepreke zbog kojih ćete biti u situaciji da primenite rezervni plan.

Ljubav: Bikovi koji su u vezi prolaze kroz nesuglasice i krizu poverenja, pa je neophodno da to otklone otvorenim razgovorom.

Zdravlje: Disbalans hormona.

Blizanci

Posao: Ostvarićete ekspanziju upravo u okviru oblasti obrazovanja. Poseban uspeh očekuje Blizance koji sarađuju sa inostranstvom.

Ljubav: Slobodni Blizanci mogu da upoznaju veoma zanimljivu osobu preko posla. Početak vaše veze može biti obavijen velom tajne jer nećete želeti da za vas znaju ostali na poslu.

Zdravlje: Poteškoće sa karotidama.

Rak

Posao: Ključ vašeg uspeha u poslu sastojaće se u uspešnoj saradnji i poslovnim dogovorima. Očekuje vas unapređenje finansijske situacije kroz privatni biznis.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom kreće putem stabilizacija i sve većeg zbližavanja. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Škorpije.

Zdravlje: Probavne smetnje.

Lav

Posao: Pozitivni aspekti doprineće tome da postignete uspeh kroz saradnju sa stranim kompanijama. Mogu se pojaviti problemi u komunikaciji sa jednim poslovnim partnerom.

Ljubav: Postoji mogućnost da se ljubavna avantura pretvori u nešto mnogo ozbiljnije. Lavovi koji su u vezi prolaze kroz kratkotrajnu krizu poverenja u odnosu sa partnerom.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Devica

Posao: Ključ uspeha zavisiće od toga da li ćete uspeti da prevaziđete različite stavove u pogledu nekog bitnog pitanja sa vašim poslovnim saradnicima.

Ljubav: Postoji mogućnost da se ljubavna avantura zasniva više na seksualnoj privlačnosti nego na emocijama.

Zdravlje: Muči vas stalan kašalj.

Vaga

Posao: Vaš odnos sa jednim od nadređenih može biti pun negativnog naboja, pa su moguće rasprave.

Ljubav: Vage koje su u vezi mogu da se osete usamljenim pored partnera, pa će biti neophodno dodatno prilagođavanje u vašem odnosu. Rešite to na vreme otvorenim razgovorom, da ne bi došlo do daljeg otuđivanja.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Škorpija

Posao: Možete očekivati uspešnu poslovnu saradnju i zaključenje ugovora o dugoročnoj poslovnoj saradnji. Pa ipak, odnos sa jednim poslovnim saradnikom ili sa nadređenim na momente može biti problematičan.

Ljubav: Negativan aspekt može doneti naboj negativne energije između vas i partnera. Neki dugotrajan problem koji postoji između vas može kulminirati.

Zdravlje: Stres i nervoza.

Strelac

Posao: Dan može obeležiti zategnuti odnosi sa ljudima na poslu. Postoji mogućnost da imate rivala i da pretendenti na vašu poziciju na neki način ugroze vašu reputaciju.

Ljubav: Ovaj period donosi vam veliko iskušenje da uđete u tajnu vezu sa osobom koju možete upoznati na nekom putovanju ili preko posla. Budite oprezni,

Zdravlje: Variranje pritiska.

Jarac

Posao: Poslovni sastanak može da protekne u atmosferi nesporazuma i rasprave, pa će biti neophodna dodatna prilagođavanja.

Ljubav: Jarčevi koji su u vezi mogu uspešno da reše neki dugotrajan problem koji postoji u vezi između njih i partnera. Uslediće dalja harmonizacija.

Zdravlje: Reuma.

Vodolija

Posao: Pozitivan aspekt omogućiće vam uspešne poslovne dogovore i sklapanje važnog poslovnog ugovora o dugoročnoj saradnji.

Ljubav: Mogući su nesporazumi, tako da se možete osetiti neshvaćenim. Zbog toga možete u jednom trenutku razmišljati čak i o raskidu.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

Ribe

Posao: Ključ uspeha u ovom periodu sastoji se u saradnji sa inostranstvom. Postoji mogućnost da radite dva posla istovremeno i da vam to stvori problem sa krajnjim rokovima.

Ljubav: Ribe koje su u vezi mogu uspešno, zajedničkim naporima, da prevaziđu problem krize poverenja između njih i partnera.

Zdravlje: Bolovi u nogama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar