U trendu

Dnevni horoskop za 16. avgust

Ovan

Posao: Nepovoljni aspekti odnose se na rizične poslovne poteze i ishitrene poslovne odluke. Danas vas čak i vaš inače pouzdani instinkt može prevariti.

Ljubav: Ovaj dan može obeležiti ljubavni sastanak sa veoma zanimljivom osobom u znkau Vage ili Lava.

Zdravlje: Glavobolja.

Bik

Posao: Izlaz iz napetosti tokom ovog dana na poslu predstavljaju strogo pridržavanje radnog plana i poštovanje prioriteta. Vaši odnosi sa jednim saradnikom su problematični.

Ljubav: Pažljivo birajte reči u komunikaciji s partnerom, jer ovaj dan je poput hoda po žici, jedan pogrešan korak i eto svađe

Zdravlje: Osetljivost grla.

Blizanci

Posao: Višestruki negativni aspekti ovog dana za tili čas mogu da pogoršaju međuljudske odnose na poslu. Zato se danas čuvajte nesporazuma i skoncentrišite se samo na posao.

Ljubav: Negativni aspekti unose negativnu atmosferu između vas i partnera. Otvoreno porazgovarajte o onome šta vam smeta.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Akcenat ovog dana sastoji se u tome da se usredsredite samo na ono što je najvažnije i da poštujete preioritete. Uspeh u kreativnim oblastima.

Ljubav: Vaš odnos s partnerom zahteva dodatna prilagođavanja. Posvetite jedno drugome više vremena da ne bi došlo do daljeg otuđenja.

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

Lav

Posao: Lavove očekuju veoma važni poslovni pregovori. Mađutim, u tim razgovorima mogu da naiđu na veoma teškog i nepopustljivog sagovornika. Neophodan je kompromis.

Ljubav: Očekuje vas izlazak u društvo i poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom u znaku Vodolije ili Vage.

Zdravlje: Nervoza.

Devica

Posao: Vaš odnos s nadređenima danas može da krene u negativnom pravcu. Osećate se neshvaćenim i to vam može stvoriti mnogo nezadovoljstva.

Ljubav: Neki stari problem može oživeti u okviru vaše porodice. Vaš odnos s partnerom pun je negativnog elektriciteta i zahteva kompromis.

Zdravlje: Alergija.

Vaga

Posao: Uspeh vam predstoji ukoliko se bavite kreativnom oblašću. Ukoliko želite da promenite radno mesto, predstoji vam sjajna ponuda.

Ljubav: Odnos između vas i partnera se pogošava. Postoji puno primedbi s vaše strane, ali vam ni partner neće ostati dužan.

Zdravlje: Glavobolja.

Škorpija

Posao: Vaš odnos s nadređenima danas može poprimiti negativnu tendenciju. Najbolje bi bilo da ovih dana izbegavate neke osetljive teme na poslu.

Ljubav: Ljubavna avantura sa osobom u znaku Lava ili Ovna. Pa ipak, između vas može biti prisutna igra vruće-hladno.

Zdravlje: Prehlada.

Strelac

Posao: Strelčevi koji se bave trgovinom danas bi trebalo da budu posebno orpezni. Mogući su neki nepreviđeni problem, posebno ako sarađuju sa inostranstvom.

Ljubav: Ovaj dan može vam doneti zanimljiv izlazak i zbližavanje s osobom koja vam se već dugo dopada.

Zdravlje: Reuma.

Jarac

Posao: Glavna tema ovog dana mogu biti neke spletke i manipulacije koje su isplivale na površinu. Postoji mogućnost pogoršanog odnosa sa jednim saradnikom.

Ljubav: Ovaj period donosi vam veliku mogućnost da obnovite vezu s bivšom ljubavi.

Zdravlje: Poteškoće pri disanju.

Vodolija

Posao: Budite oprezni danas, i to najviše što se tiče komunikacije s nekim saradnicima i nadređenima. Sačuvajte prisebnost čak i ako dobijete negativne komentare na vaš rad.

Ljubav: Potrudite se da otvoreno porazgovarate s partnerom o svemu onome što vam smeta u vezi. U suprotnom, sledi zahlađenje.

Zdravlje: Alergija.

Ribe

Posao: Nesporazumi u okviru ugovaranja posla su vrlo mogući tokom ovog dana. Da biste sprečili da do toga dođe, obratite pažnju na svaki detalj.

Ljubav: Izlazak s prijateljima može vam doneti poznanstvo sa veoma privlačnom osobom u znaku Device ili Raka.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar