U trendu

Dnevni horoskop za 18. jul

Ovan

Posao: Ovaj dan na poslu može da protekne stresno. Moguće su teškoće na finansijskom planu i u odnosu sa nadređenima. Budite strpljivi i pokažite takt.

Ljubav: Nepovoljni aspekti doprinose tenziji i nesporazumima između vas i partnera. Sačuvajte staloženost, razgovor sve rešava.

Zdravlje: Stres.

Bik

Posao: Poslovni razgovori i susreti mogu da proteknu u napetoj atmosferi, pri čemu svaka strana može uporno da se pridržava svojih uslova dogovora. Neko od vas će morati da popusti.

Ljubav: Stvara se sukob različitih gledišta između vas i partnera. Do sada niste primetili tu različitost. Sada se ispoljila, jer moraju da se reše važna životna pitanja.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Blizanci

Posao: Ovaj period može vam doneti uspeh u saradnji sa inostranstvom, u poslu s nekretninama i u prosveti. Čuvajte se nekih kolega, jer vam nisu blagonakloni.

Ljubav: Nalazite se na početku ljubavne avanture, ali je ona zasnovana više na seksualnoj privlačnosti.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Danas se posebno pripazite manipulacija, a svoje poslovne tajne ne otkrivajte ni najbližim saradnicima. Jedino na taj način ćete pobediti konkurenciju.

Ljubav: Vaše zajedničko putovanje sa partnerom doprineće tome da se zbližite još više.

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

Lav

Posao: Budite obazrivi u saradnji sa novim poslovnim saradnicima, jer postoji mogućnost nekog previda. Neočekivani izdaci.

Ljubav: Ovaj dan donosi vam pojačanu napetost. Dana ste osetljivi i impulsivni. Ne upuštajte se u rasprave.

Zdravlje: Pojačan stres.

Devica

Posao: Ukoliko danas budete povukli pravi poslovni potez, možete ostvariti značajan finansijski dobitak. Uspeh ćete postići kroz svoju govorničku veštinu.

Ljubav: Nalazite se u iskušenju da uđete u paralelnu vezu. Vaš ljubavni život danas je pod velom misterije.

Zdravlje: Puni ste energije.

Vaga

Posao: Novi početak na poslovnom planu može vam doneti partnerstvo sa nekim prijateljima. Pruža vam se prilika da ostvarite veliku zaradu.

Ljubav: Ljubavna avantura sa osobom sa posla može da krene u daleko ozbiljnijem pravcu nego što ste to očekivali.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Škorpija

Posao: Danas možete ostvariti uspeh kroz rizične investicije. Unosan ugovor mogu sklopiti one Škorpije koje sarađuju sa stranim kompanijama.

Ljubav: Pomešana osećanja između vas i partnera mogu da stvore uspone i padove u vašoj vezi. Mnogo strasti, ali i ljubomore.

Zdravlje: Prehlada.

Strelac

Posao: Ukoliko danas budete imali važan poslovni sastanak, zablistaćete u punom sjaju, a svojom sugestivnošću postići ćete idealne uslove poslovanja.

Ljubav: Poznanstvo sa veoma markantnom osobom na kraćem putovanju neće vas ostaviti ravnodušnim. Početak ljubavne avanture.

Zdravlje: Aktivirajte se, opustili ste se, slabo se krećete.

Jarac

Posao: Ovaj dan donosi vam kraće, ali uspešno poslovno putovanje. Proširujete krug poslovnih saradnika, a to će vam doneti napredak na finansijskom planu.

Ljubav: Vaši stavovi su dijametralno suprotni, pa negativnu energiju između vas i partnera morate otkloniti kompromisom.

Zdravlje: Problemi sa suvoćom kože.

Vodolija

Posao: Vaš odnos sa jednim poslovnim saradnikom može postati problematičan. Danas možete otkriti neke spletke i to može dovesti do neprijatnog razgovora.

Ljubav: Očekuje vas ljubav na prvi pogled. U pitanju može biti jedan šarmantni Lav ili duhoviti Blizanac.

Zdravlje: Povukli ste se u sebe, nemojte preterati!

Ribe

Posao: Pruža vam se prilika da postignete sporazum o dugoročnoj saradnji. Veliki uspeh očekuje one Ribe koje se bave turizmom, nekretninama i prosvetom.

Ljubav: Bez razmišljanja se upuštate u ljubavnu avanturu sa osobom koju upoznajete preko prijatelja ili preko posla.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar