U trendu

Dnevni horoskop za 18. mart

Ovan

Posao: Dominantna tema ovog dana jesu komunikacije. Očekuju vas veoma važne vesti od poslovnih saradnika, s tim u vezi moguće je promena u vašim ranije zacrtanim planovima.

Ljubav: Ovaj dan prolazi u znaku finalnih priprema za vas je zajedničko putovanje sa partnerom.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Bik

Posao: Uprkos tome što ne volite promene i što ste skloniji proverenim metodama rada, danas su moguće nepredviđene prepreke koje ćete rešiti jedino primenom novog poslovnog pristupa.

Ljubav: Bikovi koji su u braku ili u vezi danas mogu da imaju verbalni konflikt sa partnerom, a to se može ticati bitnih centralnih problema koji se s vremena na vreme javljaju u okviru porodice.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Blizanci

Posao: Danas vas očekuju važni poslovni razgovori i proširenje poslovne saradnje, a to može doneti unapređenje finansijske situacije na dugoročnom nivou.

Ljubav: Slobodni Blizanci danas mogu da upoznaju zanimljivu osobu u znaku Vage. Početna avantura može se pretvoriti u nešto mnogo više.

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Rak

Posao: Izazovi ovog dana sastoje se u borbi sa konkurencijom, koja na momente može biti žestoka. Akcenat je na tome da svoje poslovne tajne čuvate i da ih ne obelodanjujete nepouzdanim ljudima.

Ljubav: Očekuje vas početak ljubavne veze sa osobom u znaku Device ili Bika.

Zdravlje: Postoji mogućnost alergije.

Lav

Posao: Danas možete značajno unaprediti svoje finansijsko stanje, ali će biti bitno da važne odluke donesete na timskom nivou.

Ljubav: Ulazak u vezu sa osobom koju ste upoznali na nekom kraćem putovanju može obeležiti ovaj dan. Lavovi koji su u braku mogu naići na nerazumevanje od strane partnera. Moguće su nesuglasice.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Devica

Posao: Dominantna tema ovog dana jeste poslovna saradnja i ugovaranje važnog posla.

Ljubav: Slobodne Device danas mogu da očekuju bogat društveni život. Upravo izlazak sa prijateljima može im doneti odličnu priliku da sretnu svoju srodnu dušu.

Zdravlje: Osetljivost pluća.

Vaga

Posao: Ovaj dan obeležava plima pozitivne energije koja utiče na vaš finansijski sektor.

Ljubav: Slobodne Vage mogu da se zaljube na prvi pogled, i to u jednog neodoljivo privlačnog Lava ili Vodoliju.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Pripremite rezervni plan zbog zakašnjenja nekih uplata.

Ljubav: Škorpije koje su u braku već duže vreme ispituju kvalitet zbog odnosa i pitaju se kuda vodi njihova veza sa partnerom. Ukoliko ste nezadovoljni, danas u vama može sazreti odluka o velikom životnom preokretu.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Strelac

Posao: Danas je akcenat na poslovnim pregovorima i važnim poslovnim sastancima. Veoma je važno da pripremite savršeno prezentaciju, jer će od toga zavisiti baš dugoročni uspeh.

Ljubav: Atmosfera ljubavnog zanosa ispunjava ovaj dan, a prilike za flert biće na svakom koraku.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima.

Jarac

Posao: U potpunosti je akcenat na finansijama, pa je u ovom periodu veoma važno da osmislite savršen plan radnih aktivnosti kako biste uspeli da ispunite mnogobrojne obaveze.

Ljubav: Jarčevi koji su u braku prolaze kroz fazu jednog porodičnog zemljotresa. Preispituju se sami temelji njihovog braka, kao i snaga emocija koja povezuje njih i partnera.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

Vodolija

Posao: Nezaposlene Vodolije dobiće odličnu ponudu za posao, ali je izuzetno važno da pripreme savršenu prezentaciju i nastup prepun samopouzdanja.

Ljubav: Vodolije koje su u braku očekuje prolazak kroz kratkotrajnu krizu, jedino otvoren razgovor sa partnerom može da spreči produbljivanje jaza između njih i partnera.

Zdravlje: Problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Posao: Možda ćete biti u situaciji da primenite rezervni plan kako biste izbegli zakašnjenje i probijanje krajnjeg roka.

Ljubav: Danas vas očekuje ozbiljan razgovor sa partnerom, jer neki stari problem koji već dugo tinja između vas može ponovo da se pojavi.

Zdravlje: Problemi sa venskom cirkulacijom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar