U trendu

Dnevni horoskop za 19. mart

Ovan

Posao: Saradnja sa prijateljima može da se pokaže kao izvanredna ideja koja vam može doneti veliki finansijski uspeh.

Ljubav: Ovaj dan može doneti posebnu harmoniju i toplinu u vaš dom, pa će Ovnovi koji su u braku posebno uživati u izuzetnoj harmoniji koja će ispunjavati njihov dom i odnos sa partnerom.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Bik

Posao: Dragi Bikovi moraćete da naučite da radite u pomalo vanrednim okolnostima. Za ovaj dan takođe pripremite rezervni plan, jer postoji mogućnost zakašnjenja u nekim isplatama koje mogu biti važne za vaše dalje poslovanje.

Ljubav: Bikovi koji su u braku ili u vezi danas uživaju u posebnoj harmoniji i jednoj lepoj porodičnoj atmosferi s partnerom.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Blizanci

Posao: Danas vas očekuje važan poslovni sastanak sa pretpostavljenima, a budući da uživate posebnu naklonost planeta, ovo je pravi trenutak da tražite povišicu.

Ljubav: Slobodni Blizanci danas mogu da se nađu u dilemi, da li je to ona prava osoba sa kojom mogu da uđu u neku ozbiljniju priču ili će sve ostati na nivou jedne lepe avanture.

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Rak

Posao: Vaša intuicija dostiže maksimum, zato je važno da danas poslušate pre svega glas intuicije i uđete čak i one poslovne poduhvate koji podrazumevaju jednu dozu rizika.

Ljubav: Vaša glad za ljubavlju se pojačava, kao i potreba za nežnošću, a to će rezultirati lepim i harmoničnim trenucima sa partnerom, prepunim izlivima ljubavi i nežnosti.

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

Lav

Posao: Ovaj dan može vam doneti nepredviđene prepreke. Ne savetuje vam se da ulazite u rizične investicije, jer nemate uvid u celokupnu sliku.

Ljubav: Pred vama je jedan romantičan period sa partnerom, sa daljom tendencijom zbližavanja.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Devica

Posao: Vaše analitičke sposobnosti doći će do izražaja, tako da ćete uspeti da se odlučite za najbolju poslovnu ponudu koja vam donosi najveću perspektivu u budućnosti.

Ljubav: Device koje su u vezi a koje nisu zadovoljne nekim aspektima svog odnosa sa partnerom, danas imaju posebnu podršku planeta da to poprave zajedničkim naporima.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Vaga

Posao: Ovaj dan može vam doneti izvanredne poslovne rezultate zbog kojih možete biti pohvaljeni od strane pretpostavljenih.

Ljubav: Slobodne Vage očekuje flert na poslu, a postoji mogućnost jedne pomalo delikatne situacije, jer mi se može udvarati neko od njihovih nadređenih. Vage koje su u vezi očekuje kratko i veoma lepu i uzbudljivo putovanje zajedno sa partnerom.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Očekuje vas proširenje poslovne saradnje, a posebno unosnom mogla bi da se pokaže upravo saradnja sa inostranstvom.

Ljubav: Škorpije danas očekuje mogućnost ulaska u tajnu vezu. Planete vam pružaju punu podršku za novo poglavlje na ljubavnom planu.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Strelac

Posao: Primena novih metoda rada i inovativnost predstavljaju recept za vaš uspeh u daljoj budućnosti.

Ljubav: Atmosfera na ljubavnom planu danas je prepuna strasti, a vama će se pružiti prilika da uđete u vezu koja se zasniva daleko više na fizičkoj privlačnosti.

Zdravlje: Bolovi u kukovima.

Jarac

Posao: Problemi na poslu se mogu pojaviti u okviru međuljudskih odnosa, atmosfera povremeno može kulminirati u vidu većih verbalnih konflikata. Zadržite diplomatski stav i držite se podalje od svega.

Ljubav: Jarčevi koji su u braku danas mogu da uđu u verbalni konflikt sa partnerom.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

Vodolija

Posao: Vodolije danas moraju da budu oprezne, jer se dosta stvari odvija iza njihovih leđa. Reč je o tome da jednostavno nemaju uvid u celu sliku, pa je u skladu sa tim teško da zauzmu ispravan stav.

Ljubav: Slobodne Vodolije danas mogu da se nađu u dilemi između dve osobe koje im se podjednako dopadaju, ali na različit način.

Zdravlje: Problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Posao: Nepredviđene okolnosti mogu da se sastoje u pomeranju zadatih rokova, pa ćete taj problem moći da rešite jedino timski.

Ljubav: Ljubavna avantura može da obeleži ovaj dan. Poznanstvo sa jednom zanimljivom osobom u znaku Vodolije može da se pretvori u mnogo više od običnog flerta.

Zdravlje: Problemi sa venskom cirkulacijom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar