U trendu

Dnevni horoskop za 20. mart

Ovan

Posao: Ovnove danas čekaju teški poslovni pregovori. U pitanju može bude sukob interesa i rivalstvo, pa će situacija zahtevati kompromisna rešenja.

Ljubav: Ovaj dan idealan je za ljubav, za nova poglavlja, nove početke, a to se posebno odnosi na slobodne Ovnove.

Zdravlje: Variranje pritiska.

Bik

Posao: Danas je važno da postavite prioritete u obavljanju poslova, jer u suprotnom slučaju može doći do haotične situacije.

Ljubav: Očekuje vas uzbudljiv i egzotičan odmor zajedno sa partnerom. Slobodne Bikove očekuje ljubavna avantura na putovanjima.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Blizanci

Posao: Ovaj dan će da protekne u znaku završetka rada na velikom dugoročnom projektu.

Ljubav: Slobodni Blizanci danas mogu da sretnu svoju srodnu dušu na nekom kraćem putovanju, kao i preko posla.

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Rak

Posao: Današnji aspekti povoljni su uvođenje nekih promena u vaš način poslovanja. Proširenje poslovne saradnje, kao i noviteti koje ćete uvesti u svoje poslovanje mogu da vas izbace u sam vrh.

Ljubav: Bilo kakav negativan komentar od strane partnera može kod vas da izazove žestoke reakcije i osećaj uvređenosti.

Zdravlje: Promenite režim ishrane.

Lav

Posao: Ovaj dan može vam doneti probleme na finansijskom planu. Postoji velika mogućnost da neke vaše uplate ovog dana kasne.

Ljubav: Imate pojačanu potrebe za ljubavlju, pažnjom i nežnošću. Pred vama je romantičan period, zanimljivi izlasci i nova poznanstva sa zanimljivim ljudima.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Devica

Posao: Originalne ideje i inovativna rešenja obeležiće ovaj dan, a ukoliko se budete odlučili da ih izložite pred vašim pretpostavljenim, očekuju vas pozitivne reakcije.

Ljubav: Ovaj dan nosi u sebi atmosferu posebnog iskušenja. Velika je mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Vaga

Posao: Ovaj dan prolazi u znaku pogoršanih međuljudskih odnosa na poslu. Nalazite se na pragu reorganizacije, koja može doneti veliki preokrete.

Ljubav: Slobodne Vage danas mogu da se nađu u dilemi, da li je osoba sa kojom su se nedavno upoznale zaista ona prava.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Škorpija

Posao: Ovaj dan protiče u znaku poslovnog putovanja, kao i pregovora s partnerima iz inostranstva. Uprkos početnim problemima i teškim pregovorima, vas očekuje uspeh i potpisivanje važnog sporazuma.

Ljubav: Škorpije će danas biti prosto naelektrisane za ljubav.

Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu.

Strelac

Posao: Neophodnost da improvizujete rešenja poslovnih problema danas može obeležiti atmosferu na poslu. Poseban uspeh možete postići ukoliko se bavite komunikacijama i ako vaš posao podrazumeva rad sa klijentima.

Ljubav: Obnavljanje komunikacije sa osobom iz vaše prošlosti može obeležiti ovaj dan.

Zdravlje: Glavobolja.

Jarac

Posao: Veliki dobitak može da vam pomogne da ulažete u dalje poslovanje i poslužiti vam kao jedna velika odskočna daska.

Ljubav: Jarčevi koji su u braku danas bi trebalo da se mnogo više posvete partneru, koje gluposti letnje vreme zbog broja poslovnih obaveza prilično zapostavljaju.

Zdravlje: Loša cirkulacija.

Vodolija

Posao: Uprkos tome što situacija izgleda malo neizvesno, prihvatite taj rizik jer će vam to doneti veliki napredak u karijeri.

Ljubav: Slobodne Vodolije očekuje uzbudljiva ljubavna avantura, nije isključeno da se radi o tajnoj vezi sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje: Problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Posao: Današnji dan prolazi u znaku obnavljanje neke stare poslovne saradnje. Najveći uspeh vam dolazi kroz poslovnu saradnju sa inostranstvom. Unapređenje finansijske situacije.

Ljubav: Ljubavna avantura na putovanjima, i to sa osobom iz inostranstva. Kasniji razvoj događaja može da vam donese izazove i iskušenja koja sa sobom donosi veza na daljinu.

Zdravlje: Problemi sa kožom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar